prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 matej123
Pozdravljeni.

Kupujem športna sončna očala in me zanimajo vaša mnenja in izkušnje.
Nekako imma zahteve, da so 3 stopnja zatemnitve, ter da so polarizirana.
Uporabljal bi jih za tek, pohodništvo, kolesarjenje in vožnjo z avtomobilom, ter
ob prilikah tudi kaj drugega.
Nekako sem gledal znamki Adidas in Oakley, pripravljen pa sem dati od 100 pa
dp maximalno 200 eur, samo za ta denar moram dobiti res nekaj posebnega :)
Ima mogoče kdo doma Adidas Kumacross, ali pa Evil eye pro (spodaj zaprt okvir), ali pa Terrex Swift, da bi mi mogoče svetoval katere bi izbral. od Okley sem gledal pa Half jacket, če ma mogoče kdo ali pa pozna. Katera firma ima boljša polarizirana stekla? Pa tudi če kdo ve za kakšno akcijo, bi bil vesel.

Hvala za čas in odgovore.
 ogi
No za 100-200eur ne bos dobil nic posebnega, ker ko prides do Oakley ali Adidasa, to ni ne vem kaksen hud denar, ampak bolj kot ne vstopne cene (takoj kot gledas polarized ocala si ze cez 200eur, za 100eur pa dobis bolj kot ne zgolj nadomestne sipe :) ) Drugace pa kar se mene tice, Oakley... neprimerno boljse sedejo (vsaj meni), med tekom ali kolesarjenjem ne gredo nikamor, pa se zdrzijo hudo dolgo casa. Vsekakor pa vsaj osebno niti pod razno ne gledam za ocali, ki se zatemnijo, saj vsaj zame niso uporabna (prehod zahteva krepko predolgo casa, da bi bila stvar uporabna za hitre prehode iz svetlega v temno) in imam raje za vsako stvar svoja ocala.
 ogi
Za tek (vecinoma na smuceh, ker ponavadi po suhem ne tecem z ocali) in mtb imam Radar (v 80% casa G30 sipa, ostalo pa clear in fire iridium), potem pa se enih par drugih za bolj "normalno" uporabo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA