Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Valentina hvala, da tako lepo skrbiš zame. Saj si mi kot mati :cry:
Drugače pa imam sprintan razpored z dne 8. 1. 15, ki mi visi pred nosom in na njem lepo piše:
25. april - 11. Bubin spominski tek na Javornik - COL.
Očitno ponovno odkrivate toplo vodo. :D
Uporabniški avatar
 zz topka
TONEK napisal/-a:Valentina hvala, da tako lepo skrbiš zame. Saj si mi kot mati :cry:
Drugače pa imam sprintan razpored z dne 8. 1. 15, ki mi visi pred nosom in na njem lepo piše:
25. april - 11. Bubin spominski tek na Javornik - COL.
Očitno ponovno odkrivate toplo vodo. :D

Hja, jast nisem nič kriva... nič dolžna... :o
Jast sem samo INFOPIKANET DOSTAVA.... :lol:

Res je, kot praviš, Tonek.Na prvih seznamih, ki so bili natisnjeni, je bil datum 25.4.
Potem so organizatorji sporočili nov datum in na drugih seznamih, ki se jih je delilo, je datum 18.4.
No, pole pa so si organizatorji spet premislili :shock: in v veljavo dali prvotni datum....
Tako, da... :)
Uporabniški avatar
 mirko1
ko se že tako preklada datume gor pa dol, bi lahko kdaj spremenili na nedeljo, bi prišel kak tekač več. recimo, jaz tisto soboto delam, pa me ne bo :( . pripomba je še vedno na objavo rezultatov. ponavadi se jih objavi čez nekaj dni, ko nikogar več to ne zanima, razen objavljitelja 8) . recimo, rezultati isterskega maratona, to nedeljo, so bili objavljeni še isti dan. tako da, ....
Uporabniški avatar
 zz topka
Tokrat ne bom pisala poročila, ma (dobronamerno) minuse pa moram mus 8)
:arrow: Lepo prosim za vodo (tekočino) na okrepčevalnicah. Tudi (predvsem) za nas ta hitre. Po možnosti, če bi že bila natočena, ne pa, da izgubljam moj ubijalski ritem in hitrost s tem, da pobiram kozarce po progi in si jih grem pod pipo oplaknit in šele nato pit ...( hvala Furlanu, ko je to napravil zame in me potem dohitel in mi postregel :D )
:arrow: Če me na vrhu Gradišča, ko premagam dobrih 200m višine (ne Grintovca z 2000m ), čakata dva redarja, bi po mojem lahko prinesla do tam tudi 10 l vode in paketek (ne le 20) kozarcev :roll:
:arrow: Grickanje jabolk med šprintom v dolino ? :shock:
:arrow: Tudi v cilju si moral prosit za kozarec čaja? In ga, če imaš viška šoldov, še plačat? :oops:
:arrow: Lansko leto ni bilo za vegete nič, letos spet nič, naslednje leto prinesem ene pelate s sabo.
:arrow: Zdaj, tako .... nekdo se je spotaknil ob naše negodovanje glede vode....Češ, ja, kakšni tekači pa smo, če ne zdržimo dobro uro brez vode? Saj bi, ....če bi šla dobro uro, bi šla tako počasi, da je res ne bi rabila. Ampak! Ker sem šla tekmovalno,( uni, ki vse imajo izračunano, bi rekli s 95% MSU :-- -( mojga, ne od Tratnika) ) za čas 52 minut, sem jo pa pač rabla :o
:arrow: In morda še vprašanje glavnemu organizatorju. Zakaj se kliče ta tek gorski?
Ga ne bi raje dali med PPT?
:arrow: Jejhata, zdej jih bom pa že fasala... :? Ma, kaj je ZZ vstala szi levo nogo? Ne, ni.... :mrgreen:
:arrow: Ja, ma, ostalo pa je bilo vse super :clap: :clap: :clap:
:arrow: Predvsem rezultati so tokrat prišli "domov" prej kot jast... :lol:
No in še zadnja puščica
:arrow: Dejmo jo, zdej, stepst, ZZ-ko :evil:
Nazadnje spremenil zz topka, dne 04 Maj 2015, 09:22, skupaj popravljeno 2 krat.
 TONEK
Pa sem mislil, da sem na forumu edini, ki si upa kaj pokritizirat.
Bravo, Valentina. Upam, da boš kaj uslišana. :?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA