Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Čisto turističnih 6 km danes z Indyem. Zvončkov pa toliko, da se komaj zadržuješ, da jih ne bi nabral...a naj rastejo in lepšajo trenutke še dolgo :clap:

Vreme je prav kičasto, izkoristimo ga :-- :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Tudi danes sem peljala Indya malo na sprehod. Najinih klasičnih 6 km. Zvončki še vedno cvetijo :D . Za naslednjo nedeljo pa računam, da ga peljem na drugo traso, v Celje, tja do čistilne...menda bova zdržala :lol: . Bova šla itak čisto počasi .
Migajte polžki, kolikor se le da, vreme je itak vedno, pa vseeno, vedno boljše je :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Saj še migam no, ne boste verjeli, sem danes zjutraj spet "prisilila" Indya, da gre tečt :-- . Se je komaj umiril, da sem mu nadela povodec, tako je bil vesel :D :clap: . Luštnih 6 km sva naredila. Je bil pa v nedeljo bolj priden, sva odtekla 8 km. Počasi ga bom pa menda spravila na tistih 12, da greva lahko v Celju mojo traso :clap: . Je pa prav luštna družba, dvakrat mi vmes omogoči pavzico, ker mora na WC :-- . In celo sonček naju je pozdravil, tako da sva bila prav hvaležna.
Ja, sezona je v polnem teku, migajmooooo :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sva tudi šla malo na sprehod z Indyem....tako sva bila "hitra" :oops: , da sva lahko našla ves regrat s pogledi, ki ga bom šla naslednjič nabirat :D . Nič, 6 km sva pa le migala in se potem počutila odlično :clap:

Le migajte polžki, četudi malo levo in desno, samo da se premikamo :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Toliko migam, da nimam časa pisat. :oops: V torek še na Krvavcu, v četrtek že v Prekmurju.
Vmes je minila osma obletnica teka :D . Včasih pogrešam navdušenje iz prvih let. Zdaj je tek predvsem sredstvo za ohranjanje kondicije in teže :wink:, ampak najbrž je tako pri vseh stvareh :? .
Uporabniški avatar
 lenči
Uf, ta teden sem bila pa pridna :clap: . Trikrat tekla. Indy je zelo vesel, da migava. Ker je danes praznik, sva si privoščila 8 km in ne samo 6 kot ponavadi :D .
Lepe praznike
Slika

in seveda, pridno migajte :laola
Uporabniški avatar
 lenči
V sredo sem v dolgih hlačah, dolgih rokavih in rokavicah tekla, danes pa me je sonček čisto skuril :oops: . Vseeno, letošnja prva tekma je za mano, 9 km sem oddelala, sem si že v prvem krogu zgovorila, da v zadnjem na postojanki vzamem nekaj "kratkega" :-- in tako je šlo zadnja dva kilometra na borovničke :lol: . Vse skupaj resda čisto počasi, a vseeno v želenem tempu. Važno, da se miga :juhuhu: .
Pridno migajte polžki :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, tudi danes sem peljala Indya na sprehod :lol: . In neverjetno, spet sem vlekla nase dolge gate in rokave ter rokavice :? . Resda naju je na obratu sonček pozdravil in spremljal do cilja, hude vročine pa ni bilo :wink: . Pomembno je, da sva migala. Lepih 8 km odkljukanih, gremo naprej :clap:
Migajte polžki, migajte :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ubogi Indy, postaja prevroče zanj. Danes ga je čisto izmučilo tekanje ob Savinji. Smo se morali ustaviti, je zdivjal v Savinjo in sem ga komaj ven dobila (še dobro, da je na povodcu). Očitno bom morala čez poletje teči sama, ali pa samo v deževnih dneh z njim. No, meni je sonce pustilo le rahle posledice (rdečicapress :oops: ) na obrazu, drugače pa čisto zadovoljna, da migam :D . In trojica kuje smele načrte za jesen. Ja, bo treba še naprej migat :D .
Uporabniški avatar
 solatka
Pa sem tekla. Spet. In to v Radencih. :laola Samo na 5,5 km. Fajn je bilo. Pa hiter je šlo.

Pravzaprav sem malo prejle ugotovila, da sem dosegla čas, ki sem si ga želela že leta 2008 (38 minut pa še malo). :clap:
Vsekakor napredujem. Pa čeprav čez 7 let :lol: .
No, bodimo iskreni, vmes so bili tudi že boljši časi. Pa slabši tudi. Fejst slabši. Tk da sem kr ponosna na to, da sem sploh spet začela tečt. Pa na čas v Radencih tudi. Itak. :D

Še bom tekla, tk da veste. :)
Uporabniški avatar
 Asparagus
Solatka, fino da si spet v akciji. :D

Jaz sem trenutno v dobri formi, kar pomeni, da tečem z veseljem in brez napora. Ker nimam posebnih načrtov, niti dosežkov, skoraj ni o čem poročati na forumu, zato se bolj malo javljam.

Poleti bi rada osvojila kak višji hrib(goro) in pridobila nekaj več kondicije na kolesu, kjer me od razdalij 50< odvračajo bolečine, ki se pojavijo v zgornjem delu hrbta in .. :oops:

Lep pozdrav vsem,

A
Uporabniški avatar
 pajo
Ni kaj veliko za povedati. Tečem bolj malo sem dejaven drugje. :D Enostavno mi zmanjkuje časa in energije za vse. Trojke ta dolge preživel... Samo mi vi vsi uživajte tako ali drugače. Samo ne mi lenarit po nepotrebnem. :--
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:Ni kaj veliko za povedati. Tečem bolj malo sem dejaven drugje. :D Enostavno mi zmanjkuje časa in energije za vse. Trojke ta dolge preživel... Samo mi vi vsi uživajte tako ali drugače. Samo ne mi lenarit po nepotrebnem. :--

Tečeš bolj malo (samo 95 km ta mesec), preživel si ta dolge trojke :D . Pajo, ti si preveč samokritičen, ali pa se družiš s samimi hudimi tekači.

Čestitam za ta dolge trojke :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
Saj sem vedelaaaaa :laola :laola , migate v ilegali :-- . Super, samo da se miga in ne spimo :lol: . Solatka, brez tebe še tale sekcija ni prava, ti si avtorica in pobudnica in le glej, da ne boš preveč spala :clap: :wink: .
Ja, tudi jaz migam, kar pridna sem. Sem uspela priti do 15 km razdalje :oops: . Indy ima malo pavze, pa ga bom spet zvlekla zraven ob jutrih za kakšnih 6 km, da mi bo delal družbo pri teku pred službo.
In projekt Celje-Mozirje je dogovorjen, prvi skupni tek po trasi bo 31.5., koliko bova pa uspeli spravit skupaj, pa ne veva :oops: .
Imejte se polžki in uživajteeeeeeeee :laola :laola
  • 1
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA