prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa je za mano moj prvi celotni PST. Pogoji za tek idealni. Žiga je odlično poskrbel za orientacijo. Sam bi se gotovo 10 x zgubil. Težave so predvsem na severnem delu proge, ki poteka skozi mesto. Tempa nisva navila preveč, tako da je bil cel krog ena sama uživancija. Le malce me je mučila žeja, ker nisem imel nič vode, pa tudi v Žalah iz pipe voda ni pritekla. Vendar zaradi vlažnega vremena, ni bil problem. Ura je namerila 31 km in 2:34. Verjetno je 2 km manj, ker ne šteje serpentin na Golovcu?

PST pomeni Pot spominov in tovarištva.
Bojan Ambrožič napisal/-a:Pa je za mano moj prvi celotni PST. Pogoji za tek idealni. Žiga je odlično poskrbel za orientacijo. Sam bi se gotovo 10 x zgubil. Težave so predvsem na severnem delu proge, ki poteka skozi mesto. Tempa nisva navila preveč, tako da je bil cel krog ena sama uživancija. Le malce me je mučila žeja, ker nisem imel nič vode, pa tudi v Žalah iz pipe voda ni pritekla. Vendar zaradi vlažnega vremena, ni bil problem. Ura je namerila 31 km in 2:34. Verjetno je 2 km manj, ker ne šteje serpentin na Golovcu?

PST pomeni Pot spominov in tovarištva.

Čestitke za pretečno pot. PST sem poznal po drugem imenu - Pot ob žici. Super. Hvala. :clap:
Tudi mene, glede na to da nameravam iti ta vikend prvič čez PST, zanima kako je kaj z vodo in pitniki ob tej poti? Vem da na žalah ni problem, kako pa je na drugih koncih? Golovec, Koseze ipd?
Pipo najdeš na:
- Žalah
- viškem pokopališču.
- še ena se nahaja na koseški tržnici
- in še ena na koseškem bajerju

Ne vem pa ali pipe trenutno že delujejo, ker jih pozimi odšraufajo, da cevi ne popokajo.
OJ OJ

nekaj razmišljam in usklajujem za nedeljo zjutraj za en krogec POČASEN. cca 3.30
Zajc tobi bil lahko tvoj 4 krog naprimer :lol: :lol: :lol:

Pa me zanima če bi bil kdo za? Uro sem imel v mislih okoli 7ih, taprava zate ROSI :--

LP,
cele napisal/-a:nekaj razmišljam in usklajujem za nedeljo zjutraj za en krogec POČASEN. cca 3.30

Krog smo odtekli z mojim kolegom Bojanom in cele-om. Namesto da bi odtekli cel krog v času 3:30, smo tekli v tempu 3:30. Skoraj. Summa summarum, bili smo skoraj pol ure hitrejši od načrtovanega časa. Čas je minil tako hitro kot smo tekli. Cele je presenetil, ker se ni zaletel v stebriček in v podhodu na Viču ni zadel z glavo v strop :lol:
Hja pa mi je uspelo v 3 urcah okrog v odlični družbi, pa sem le videl cel PST tudi podnevi namreč vedno sem tekel zvečer. Količek preskočil v podhodu se sklonil tako da je šlo. Sej PST sploh nebi bil tolk težk če nebi imel vseh teh ovir :-- :-- :-- .
Še enkrat hvala Zajcu in Bojanu za odlično družbo v kratkem upam da ponovimo :D
Danes sem v okviru "59. pohoda ob žici" šele drugič uradno prehodil (odtekel) PST. Tokrat je pot minila v znamenju piriformisa. Na žalost protibolečinska tableta ni nič pomagala. Bolečine nisem mogel ublažiti niti s počasnejšim tekom zato sem tekel kot ponavadi (pod tremi urami). Bolelo me ni samo ob teku navzgor na Golovec. Če ne bi bilo te pozitivne energije, ki so jo imeli pohodniki (in nekaj tekačev), bi danes končal že po petih kilometrih. Dokler ne bom saniral poškodbe, sem zaključil s tekaško kariero :(

Še ena dobra novica. Pred nekaj dnevi so postavili prvi pitnik tik ob poti. Ta stoji med 32.-33. km (250 metrov pred križiščem na Dolgem mostu) :D Škoda je samo to, da ga zdaj nekaj časa ne bom mogel uporabljati :(
Tudi jaz sem se danes podal v lov za žigi in posledično na koncu do medalja. :D
Skupaj s sodelavcem, sva ga pretekla v dobrih treh urah.
Sodelavec ga je pretekel prvič in to kljub zdravstvenim težavam, vse čestitke :clap: :clap:
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA