Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni!

Krasno! :laola :laola

Lep ultratekaški dogodek na vašem koncu. Veseli me, da vztrajate.

Kot izziv ga priporočam vskaemu tekaču- po svojih zmožnostih.

Lep pozdrav! zvone

P.S. Žal, bom tudi tokrat "manjkal"! Tokrat sem va Vipavski 100-ki!
MAKALU napisal/-a:V letu 2013 je bilo več ali manj v znaku dežja in rekordnih 20 vzponov Helene :clap:

https://www.youtube.com/watch?v=9HVzP9L3u4M

Makalu, ti si kamermanski golgeter! V vseh vremenskih razmerah in na vseh koncih hriba, večinoma na pravem mestu in pozitivno besedo :D Bravo CamMaister :clap:
Ker sem tudi sam ljubitelj snemalne tehnike in motošporta, me zanima...katere superge kej uporabljaš? :lol: :wink:
Največkrat uporabljam superge, ki jih imam na nogi :D ha, ha, haaa....malo za šalo, je pa res da število mojih superg nikoli ne presega števila 3. Največkrat nosim ene, ko se strgajo enostavno kupim nove. Nisem sicer čisto zakapiral, kaj ima skupaj kamera, motošport in superge ampak moj odgovor je zelene Alpinke :lol:

lp Andrej
Sedaj je pa tale dogodek res čisto blizu. Upam, da bo vreme zdržalo, no, pa jaz tudi, hehe. Pa upam, da bo vseeno veliko tekmovalcev in pohodnikov,kljub temu, da so kar tri prireditve ta konec tedna.
Danes zjutraj sem naletel na ogromnega rovokopača, ki je lomastil proti Perotu. Se mu obeta asfalt ali dvopasovnica? :x V vsakem primeru bo dobršen del trase zelo neprimeren za bližajočo se tekmo :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA