Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Oj Zvone...

...prav z užitkom sem pogledal te prelepe fotke. Superca. Čestitam ne le za podvig, ampak tudi za estetiko.

Je pa res, da tudi mene tudi ta Železarska pot. Za kaj točno gre oz. kako je zastavljena ta pot?

LP
Hvala za link.
Ivarcko vem kje je, ja. Pa tudi se spomnim, da se Urslja hitro dviga tam. :) Domnevam, da zelezarska ni najkrajsa, hribi.net, pravijo da je se grofovska. Katera je bolj podobna vertikalu?, ker visinski so ta pravi. :D
V nedeljo sem videl da je tek iz Kotelj na Obretanovo, a se da kje videt pot in visinski graf? Na Ursljo so tudi kaksne tekaske prireditve?
Vceraj sem sel se jaz pogledat Zelezarsko... In je trda. :) Precej strmih odsekov, ki nabijejo obrate ze od zacetka, na vrhu pa seveda enkraten razgled. Telefon oz. aplikacija runtatstic pravi, da je dolga 4.2 km, vendar glede na izkusnje menim da je malo vec, ker GPS na telefonih v hribih ni kaj prida natancen. Ce ima kdo zanesljivejsi podatek, bi bil vesel. Dol je seveda slo se hitreje, domnevam, da v mokrem zna bit prava veselica drsalica. :)

https://onedrive.live.com/?cid=3D46FACD ... e9%2132682

Pa se enkrat predlog Koroscem.
Ivarcko - Urslja kar klice po organizaciji tekaske prireditve. Tek na Ursljo, Urslja vertikal... Startni prostor je velik, parkirisca na kraju dogodka, gozdna cesta za preskrbo okrepcevalnic, ogromna koca na vrhu. Proga je zahtevna, zelo lepa, sencna. Vse je nared skoraj, samo se malo energije in zvrtet kolesa organizacije.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA