Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mac
Če je še kak interesent ki bi šel odteči najkrajšo 25 km traso mu lahko jaz prodam startnino za 20 evrov (trenutna prijava je 30) in organizator stori spremembo imena.

V nasprotnem primeru bom pač uveljavil vračilo denarja z zdravniškim potrdilom... 031632322.

Lp
Z Urošom Feldinom sva včeraj v ne tako lepem vremenu (megla, dež, veter) naredila ogledno turo od Hublja do Kuclja. Nazaj sva se vračala po čudoviti Srednječavenski poti.

Trasa še ni označena (groza) in če ne bi imela GPS sledi + karte 100% ne bi našla prave poti do Kuclja. Lahko verjamete, da imava izkušnje in poznava te poti ampak sva kljub temu imela veliko težav z orientacijo na sami trasi. Ogorčena sva bila nad kontrolnimi točkami, ki so zdaj na srečo spremenjene. Tiste na spletni strani ne držijo! V prejšnji verziji bi prišlo 100% do goljufanja. Vsaj s strani domačinov. Prav tako bo končna dolžina trase in višinska razlika na koncu drugačna kot piše na razpisu. Govorim za UT100.

Osebno me najbolj skrbi kako bo celotna trasa označena saj je veliko točk kjer se lahko prava pot hitro zgreši. Še posebej če bo slabo vreme.

Mogoče se pa motim :)

Lp, Nino
pozdravljeni;
tudi jaz sem bila kar trikrat na trasi in sem poskušala "predelati" celo. Uspelo mi je prehoditi tri četrtine.
Vipavska dolina mi je poznana, tudi okoliški vrhovi. Kljub temu sem imela veliko težav pri iskanju prave poti ; velikokrat sem na križpotjih izbrala napačno, se vračala ... oziroma doma ugotovila kje bi bilo potrebno iti. Glede na časovno oddaljenost 14 dni sem pričakovala vsaj kakšno oznako.
Močno upam, da na dan tekme proga dobro označena.

Pozdrav, Mihaela
večno mlad napisal/-a:Drugače bo pač organizator trail preimenoval v treking in se znajdeš lepo po svoje. :wink: Veliko užitkov. :D

O tem sem tudi jaz včeraj premišljeval :D
Kaj, ko greste na trail v tujino, kam daleč, greste tudi na pokušine prej? Al` zaupate organizatorju, da bo proga na danD označena, kot mora biti ? :oops:
Ravno včeraj mi je Meta omenila, da bo trasa označena ta teden.
Saj veste, kaj napravijo z oznakami uni, ki ne marajo trailov ali tekem sploh? Bog, če bojo par dni na mestu :shock:
:-- Jast pa mojo progo poznam :-- Kolk fajn :D
Čez praznike je ekipa že očistila večji del proge. Opremljevalci proge bodo na terenu ta teden, v četrtek oz. v petek.

Proga bo označena s smerokazi (križišča), zastavicami (cca. 3-4 na 100 m) in trakovi. Nočni del proge bo označen s svetlečimi zastavicami. Pot bo označena z začasnimi oznakami, saj ne želimo pustiti trajnih markacij.

Brez skrbi se posvetite zadnjim pripravam. Se vidimo :)

OO 100utvv

p.s. Če pa bo slučajno kdo zašel, ga bomo gotovo poiskali ;)
Po mojem mnenju in ne najmanjših izkušnjah proge v Slo (a i šire) ni možno označiti prej kot dan pred tekmo, pa še potem moraš odseke še pregledati. Ljudje so .... zanimivi. Vedno me zanima, kdo ima zastavice, trakove in kontrolne točke rad doma za okras. Fetiši pač. :D

Se veselim sobote!
Tinac napisal/-a:Po mojem mnenju in ne najmanjših izkušnjah proge v Slo (a i šire) ni možno označiti prej kot dan pred tekmo, pa še potem moraš odseke še pregledati. Ljudje so .... zanimivi. Vedno me zanima, kdo ima zastavice, trakove in kontrolne točke rad doma za okras. Fetiši pač. :D

Se veselim sobote!

Mene je tudi imelo na Najnaj21, da bi eno vzela za spomin. :lol: So bile tako lepe.

Ampak če bi vzel vsak eno, potem bi se jaz, ki sem bila med zadnjimi po poti nekje zgubila, ane???? :--(

Torej...ljudje božji...pustite zastavice ob progi, da me ne bojo po Vipavskem iskali še en teden.

Komu pa govorim??? Saj tisti, ki pulijo zastavice itak tega ne berejo. Slika
Moj spomin na zastavce: ko sva z očetom nabirala žige za SPP, sva leta 2001 šla na Porezen takrat, ko je bil tisti spominski pohod. In so bile spodaj zastavce dokler se ni prišlo na označeno pot. Sem si reku takrat kot otrok, da bi mel eno in da jo bom vzel, ko se vrneva. Seveda jih ni blo več potem.

Če mi bo letos šel trening lepo naprej, se morda prijavim za 50 km naslednje leto tukaj. Datum je ravno prav, tudi teren se zdi "normaln". Upam, da bo tudi organizacijsko vse OK in da se obdrži ta tek.

Do takrat pa vprašanje: je to prvi 100 km tem pri nas v 1 kosu al je že blo kdaj kej?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA