Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Danes se dobimo prav tako pod vznožjem Jošta, start pa ob 18:00. Zaradi razmočenosti se bo teklo po cesti. Moja udeležba je tokrat zaradi težav z gležnjem pod vprašajem.
Še obvestilo:
Sredina tekaška srečanja se z današnjim dnem umikajo zimski ligi na Jošt, ki se prične naslednjo sredo, 26. novembra. :juhuhu: Pomladi 2015 pa spet po starem... :laola
Spet pričenjam z vabili na tekaška srečanja ob sredah. Tako vas za to sredo vabim na ogled Naj Naj polmaratonske trase. Ogled in trening te trase je bil sicer pred časom že organiziran, za "zamudnike" in ostale pa torej to sredo.
Start bo ob 16:00 v Puštalu (ravninski del poti, ki obrne nazaj proti Sv. Andreju), ostali pa lahko to skupino počakajo na štartu polmaratona, torej pri gostišču na Sv. Andreju, kakih 20 min kasneje.
Tempo bo nekje 3:00 - 3:15 za krog.

Vabljeni!
Thief, cudno si tole organiziral, ker sem bil sam na zbornem mestu ... Sem pa po dolgem casu tekel na Smarjetno!
Gazi se opravičujem, moja napaka :bum: . Zbrali smo se dobrih 100 m naprej od graščine, zato se nismo videli.
No, za jutri je v planu Planica na Crngrobom. Trasa je nekaterim že poznana in je prav luštna. Dobimo se ob 18. uri na parkirišču pod cerkvijo v Crngrobu. Tečemo do cerkve, ki je na vrhu nad vasjo Planica in nazaj.
Se vidimo :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA