Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

MAKALU napisal/-a:Največkrat uporabljam superge, ki jih imam na nogi :D ha, ha, haaa....malo za šalo, je pa res da število mojih superg nikoli ne presega števila 3. Največkrat nosim ene, ko se strgajo enostavno kupim nove. Nisem sicer čisto zakapiral, kaj ima skupaj kamera, motošport in superge ampak moj odgovor je zelene Alpinke :lol:

Andrej, sej si kar "šteknu" :wink: Kdaj mal prebiram kakšne druge poste, v drugih temah in še mene mal prime, da bi kaj takega napisal k je bl u tri krasne 8) :D Ravnokar sem se družil z modelom, ki ima modre..Alpinke! Izgleda, da so very mač popjulrs :mrgreen:
Vem kdo ima plave :D boss 24 ur Peter :lol: pa rdeče, pa sive :arrow: za nas bolj rekreativne modele so ok :clap:
Mato čestitke za tvoje misli, imajo vedno globoke korenine :lol:

lp Andrej
Samo še leto 2014 nam je ostalo :D
https://www.youtube.com/watch?v=rbgM0p1Xsko

Za nazaj smo končali, jutri gremo pa tekočim dogodkom naproti. Pridite kako uro pred začetkom, da vse uredimo, da kakšno rečemo in stečemo :lol: no nekateri bomo samo hodili. Tone v vednost :roll: rovokopač dela cesto za spravilo lesa. O tem odločajo drugi, mi pri tem nimamo nič. Nastal bo problem zaradi premehke podlage :( bomo na slabšem, ker smo vsak kamen poznali in ne bo več prednosti domačega terena ha, ha, haaa... mal heca more biti..

lp Andrej
Rezultati 24 ur Sveti Primož 2015 po kategorijah ( za začetek prvi trije ). Vsi rezultati, fotografije in film pa pozneje wink emoticon

Tekmovalci: 1. mesto Igor Alpner (22 x)
2. mesto Mih Lindič (21 x)
3. mesto Matjaž Petrušič (19 x)

Tekmovalke: 1. mesto Helena Križanec (20 x)
2. mesto Brigita Burja (16 x)
3. mesto Jana Pavlič (13 x)

Pohodniki: 1. mesto Boštjan Kos (21 x)
2. mesto Primož Frantar (19 x)
3. mesto Rudi Balantič (18 x)

Pohodnice: 1. mesto Helena Bogataj (18 x)
2. mesto Anka Hribar (16 x)
3. mesto Irena Podbevšek (15 x)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA