Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kar fajn občutek, ko vidiš da ne stiska samo tebe :lol:
Sploh ne vem al naj počivam al naj grem danes še mal laufat...sam malo...tako ....za dušo....
Mah...počival bom....bom tekel v soboto :--
Lahke noge in obilo dobre volje želim vsem souživačem v soboto :laola
100utvv napisal/-a:
mirko1 napisal/-a:bom kar tu postavil vprašanje, saj organizatorji so vseprisotni :) . bo mogoče obstajala možnost v vipavi oddat palice in jih dobit v podnanosu ? mislim, da bojo še kako prav prišle pri vzponu na nanos in še naprej pri spustu.

Tega nismo predvideli. Edina varianta na polovici proge, v Batujah.

Pa se da to mogoče izvesti? Ta opcija bi bila namreč zelo dobrodošla za tiste, ki smo solo, brez spremstva.
danes sem se službeno sukal v Postojni in popoldne po koncu vseh obveznosti sem se odločil, da odtečem na Nanos iz Podnanosa (štartal sem malo više od opuščenih hiš ob asfaltni cesti na Nanos), tako da je naneslo gor in dol 16km. Super razmere, rahla sapica, na stezi na Nanos pa organizatorji traila, ki so postavljali oznake v smeri Vojkove koče. V slabih 2 urah sem bil spet na izhodišču, oznake so še bile, niso jih pokradli. Upam, da bo vreme zdržalo do sobote, da ne bo močilo proge, ker je bila danes prav super za teč. Strmina pri Hieronimovi cerkvici pa še vedno za grist kolena, ampak vsakič znova premagljiva ;)
T-1
Houston, we have a poblem!

Vzeti palice ali ne?

Kako se boste odločili? Sam grem na Lumpi 50, pa imam občutek, da bodo prišle prav samo od Podnanosa do Pleše. Ostalo bodo bolj breme :roll:

Že tako bo ruzak pokal po šivih, ker bom zgleda prav jutri potreboval vse kar imam tekaškega v omari :shock: :lol:
Jaz bom palice ves čas vlačila zraven. Na kraški strani jih bom pač zložila na nahrbtnik, ki začuda sploh ne bo tako poln. Od cunj bom imela samo anorak, mogoče še dolgo majico. Pa kak panin, pijačo, čelko... pa gremo! :)
V emailu, ki smo ga dobili od organizatorja je priponka "tekaški vodnik". V njej je zemljevid z ulicami, ki pokaže kje se nahaja šola in kje kamp Tura.
L.P. Samo

P.S. če emaila več nimate mi lahko napišete na zs, pa vam ga pošljem.
Lona - brez skrbi, prihajaš v dolino vetra, ne doline megle :lol:

p.s.
goody bag pa krepko presega štartnino in kar slišim, bodo okrepčevalnice boooogate :drink
:cast1: ORGANIZATOR ČESTITKE ZA TRUD :cast1:
:laola 100 UTVV :laola
beholder napisal/-a:V emailu, ki smo ga dobili od organizatorja je priponka "tekaški vodnik". V njej je zemljevid z ulicami, ki pokaže kje se nahaja šola in kje kamp Tura.
L.P. Samo

Ja to vem, sem videl. Zanima me samo, če je treba peš ali je kakšen prevoz :D Ampak zgleda bo treba peš.
Kl3m3n napisal/-a:
beholder napisal/-a:V emailu, ki smo ga dobili od organizatorja je priponka "tekaški vodnik". V njej je zemljevid z ulicami, ki pokaže kje se nahaja šola in kje kamp Tura.
L.P. Samo

Ja to vem, sem videl. Zanima me samo, če je treba peš ali je kakšen prevoz :D Ampak zgleda bo treba peš.

Meni je organizator odgovoril, da med OŠ in Kamp Tura vozi avto organizatorja. :clap:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA