Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

divad napisal/-a:T-1
Houston, we have a poblem!

Vzeti palice ali ne?

Kako se boste odločili? Sam grem na Lumpi 50, pa imam občutek, da bodo prišle prav samo od Podnanosa do Pleše. Ostalo bodo bolj breme :roll:

Že tako bo ruzak pokal po šivih, ker bom zgleda prav jutri potreboval vse kar imam tekaškega v omari :shock: :lol:

Tudi midva z mojim na Lumpi 50 in oba s palicami. Pa saj niso tako težke??? Meni vsekakor zeloooo prav pridejo. Sem se razvadila. :D
majcka napisal/-a:
Kl3m3n napisal/-a:
beholder napisal/-a:V emailu, ki smo ga dobili od organizatorja je priponka "tekaški vodnik". V njej je zemljevid z ulicami, ki pokaže kje se nahaja šola in kje kamp Tura.
L.P. Samo

P.S. če emaila več nimate mi lahko napišete na zs, pa vam ga pošljem.

Ja to vem, sem videl. Zanima me samo, če je treba peš ali je kakšen prevoz :D Ampak zgleda bo treba peš.

Meni je organizator odgovoril, da med OŠ in Kamp Tura vozi avto organizatorja. :clap:

Majcka hvala za informacijo :clap:
majcka napisal/-a:
Kl3m3n napisal/-a:
beholder napisal/-a:V emailu, ki smo ga dobili od organizatorja je priponka "tekaški vodnik". V njej je zemljevid z ulicami, ki pokaže kje se nahaja šola in kje kamp Tura.
L.P. Samo

P.S. če emaila več nimate mi lahko napišete na zs, pa vam ga pošljem.

Ja to vem, sem videl. Zanima me samo, če je treba peš ali je kakšen prevoz :D Ampak zgleda bo treba peš.

Meni je organizator odgovoril, da med OŠ in Kamp Tura vozi avto organizatorja. :clap:

Organizator bo poskrbel za prevoz med OŠ Draga Bajca v Vipavi in Kampom Tura na Gradišču pri Vipavi (tudi za prihod v cilj).

Tekmovalci na 100UTVV in T50 naj parkirajo na parkiriščih pri OŠ Draga Bajca (upoštevajte navodila redarjev in urnike odhodov, ki smo jih poslali po e-pošti.

Tekmovalci lahko pridejo na štarta 100UTVV (Ajdovščina) in T50 (Brje) tudi z avtomobilom. Prevoz do avtomobilov, ki bodo parkirani na štartnih prostorih, NE bo organiziran.
100utvv napisal/-a:Organizator bo poskrbel za prevoz med OŠ Draga Bajca v Vipavi in Kampom Tura na Gradišču pri Vipavi (tudi za prihod v cilj).

Tekmovalci na 100UTVV in T50 naj parkirajo na parkiriščih pri OŠ Draga Bajca (upoštevajte navodila redarjev in urnike odhodov, ki smo jih poslali po e-pošti.

Tekmovalci lahko pridejo na štarta 100UTVV (Ajdovščina) in T50 (Brje) tudi z avtomobilom. Prevoz do avtomobilov, ki bodo parkirani na štartnih prostorih, NE bo organiziran.

Tole je nekaj, kar sem preverila po vseh svojih e-naslovih, pa NIMAM. :( A lahko kdo prosim posreduje na ZS ali na forum??? Hvala.
zz topka napisal/-a:
majcka napisal/-a:Če je danes gužva, bo mogoče za jutri zmanjkalo gužve. :lol:

Imaš prav. Tudi glede na to, da bojo tri runde... se bo razkadilo, najbrž.
Je pa treba neko izjavo podpisat in če vsi pišejo tko počas kot jast :lol: :?:

Viž, tisto izjavo bi lahko nam poslali po pošti....pa ne po taki, kot razpored, ki ga midva s soprogom nisva dobila....in bi bilo manj gužve, ker bi jo lahko vsak s sabo prinesel.

Mogoče samo misel za drugo leto. Al pa mogoče, da jo kar na net obesijo, pa si jo vsak sam sprinta. 8)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA