Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

milk
Mene zanima, kako je s prijavami za vertikal kilometer Čaven. Prijavil sem se na Prijavim.se, pa zdaj javlja napako. Ne vem, ali je moja prijava sprejeta ali ne. Nikjer v razpisu ni navedeno, kje in kako se lahko prijaviš in koliko te to košta. Lahko pa bi objavili tudi seznam prijavljenih.
Celo ura starta ni navedena, tako, da niti ne vem, kdaj naj pridem v Lokavec. Glede na to, da to ni ravno velik kraj, upam vsaj, da bom našel prijavno mesto, ki tudi ni navedeno. Že večkrat sem se jezil nad pomankljivimi razpisi, ta pa presega vse meje dobrega okusa. Še vedno sem prepričan, da nebi bil prevelik napor, če bi ta, ki je pisal razpis, napisal nekaj besed več, da bi bilo vsem jasno kje in kdaj se kaj dogaja in kaki so pogoji za udeležbo. Še je čas, da nekdo to pomankljivost odpravi. Če pa slučajno je kaka informacija kje na internetu, je tako uspešno skrita, da je nisem uspel najti v nekaj urah brskanja po tej temi!
Uporabniški avatar
 adzelezniki
Pridno se že kar nekaj časa dela tudi na pripravi 20. Teka na Ratitovec, od katerega nas loči le še 14 dni. Letos prvič v pokalu PRIMORSKI GORSKI TEKI, ponosni smo in veseli, da smo del te zgodbe.
Radi bi vas spomnili na dva pomembna datumska mejnika glede prijav. Če želite nastopiti s svojim imenom na štartni številki morate prijavo preko interneta zaključiti do 28. 5., internetna prijava in s tem ugodnejša štartnina pa se zaključi 1. 6., ne zamudite: http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.s ... ec/prijava Pazite, prijava je potrjena s plačilom štartnine do navedenih terminov. Z internetno prijavo nam olajšate delo pri organizaciji tekmovanja, pripravi štartne liste...
Zato so dobrodošle tudi prijave otrok preko interneta za katere pa seveda lahko štartnino poravnate na dan tekmovanja. Ne spreglejte popusta v primeru prijave vsaj osmih otrok iz enega društva!
Popust tudi za družine na osnovi pravil PGT!
Za lažjo odločitev priti ali ne si lahko v pripeti povezavi ogledate prispevek iz časopisa Dnevnik, ki v tem članku tek na Ratitovev uvršča med 10 najzanimivejših v Sloveniji: https://www.dnevnik.si/1042595307/magaz ... prireditev
Prijazno vabljeni in lep večer, Brane
 TONEK
Že sedmič se bom gor podal,
za Simonom pol ure zaostal.
Ni važen čas, ne rezultat,
z veseljem je na Gori stat.
Uporabniški avatar
 majcka
TONEK napisal/-a:Že sedmič se bom gor podal,
za Simonom pol ure zaostal.
Ni važen čas, ne rezultat,
z veseljem je na Gori stat.