- 21 Nov 2012, 21:01
Ja vzrok je itak na dlani. Na maraton sem šel slabše pripravljen kot sem načrtoval. Bil sem že trdno odločen da grem samo na polvičko, bolj za trening, pa potem v Palmanovi kokr bo dal, na maraton pa v Crikvenico. No pa sem pred LM res dobro delal, tekel hitro ... in sem rekel ma grem na celga - sej bo. No v glavnem, če sem pošten sem se potem na LM precenil in polovičko naredu za lepo pod 2.50 pol pa itak popustil na solidnih 2.52.
Zdej ko gledam nazaj sem preteral in iztisnil iz sebe 110%. Mogoče je še malo mraz prispeval k temu, da je sprožilo bolečine.
Po maratonu je prva dva dni bilo čisto običajno brez kakih posebnosti, čez dva dni po tekmi sem šel malo noge pretegnit je blo pa konc luštnega. Par kilometrčkov pa v hodu nazaj.
Srčno upam, da je to razlog in da bom lahko nadaljeval. Če se da čim preje
Zdej ko gledam nazaj sem preteral in iztisnil iz sebe 110%. Mogoče je še malo mraz prispeval k temu, da je sprožilo bolečine.
Po maratonu je prva dva dni bilo čisto običajno brez kakih posebnosti, čez dva dni po tekmi sem šel malo noge pretegnit je blo pa konc luštnega. Par kilometrčkov pa v hodu nazaj.
Srčno upam, da je to razlog in da bom lahko nadaljeval. Če se da čim preje