Ojla TF družba!
Najprej veliki hvala lepa organizatorju in vsem prostovoljcem, ker take prijaznosti pa res ne doživiš vsak dan...vse je štimalo "u nulo" zato res vse pohvale!!!
Moja zgodbica gre pa takole...
Tik pred zdajci sem sem odkupil štartnino za 25 km dogodivščino, ker do zadnjega nisem vedel kako se bodo obnašale noge po Istri...v petek pogledam vremensko napoved...sonce...hmmm zakaj pa ne bi šel 50 km?! Bo še dlje luštn haha...in res je bilo!
Kar se tiče prihoda na štart, pozitivne energije, čvekanja, trase itd. ste že vse povedali...ampak jaz ne bi bil jaz, če ne bi imel še eno štorijo več...če sem bil že na štartu pravi čas sem pa potem vmes mal podaljšal traso...po cca. 20 km pridem do vasice Gradišče pri Štjaku...po hitrem čveku kam in kako naprej veselo naprej...asfalt gor, dol...mal mi je dolgčas in si prižgem MP3...komad >I'm an Albatraoz<..."letim"...ovinek, dva,...ni zastavic...ok mogoče za naslednjim ovinkom...nič...seveda sej je samo ena cesta in zato ni oznak...še kar "letim"...zastavic pa še kar ni...no še ovinek, dva počakam potem bo pa treba nekaj ukreniti...srečam kolesarja...takoj mi je bilo čudno zakaj me tako čudno gleda

...itak...falil dobra 2 km hmmm odlično...obrat in nazaj...seveda ugasnem mp3, ker sem se mal pogovoril sam s sabo

...pridem do zastavic, ko zagledam Ivana Blečića...jao Aljoša kamo si otišao?!...haha...to je edino kar mi pride na misel in odtečem za njim po trasi...ujamem Bojana...moči je še nekaj ampak tole se bo sigurno maščevalo...in se je...vzpon na Nanos mi je dal misliti...proti vrhu zagledam kar nekaj znanih TF obrazov...besedica, dve in spust proti cilju...zadnje 3 km je šlo res "na glavo"...vmes naredim še en preval...in cilj!
Počakamo se še z ostalimi "soborci", čvek, čvek, hrane & pijače ne manjka...podelitev in via proti domu.
Bravo in čestitke vsem!!! Vsi smo zmagovalci!!!
Uživajte pa se kmal zagledamo...see ya!