Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mdebelak
Naj še jaz pristavim svojo izkušnjo z timingom

=samo letos=
Prvi tek: Formaraton ljubljana po uri pretekel 46 in še nekaj malega km, timing mi nameri točno en krog manj, si mislin ok moja napaka.
drugi tek: Wings for life po prihodu v cilj mi piše da sploh nisem štartal po pisarjenu na Timing mi povejo, nisem imel dobro pritrjene številke. Po izidu uradnih rezultatov pa izvem, dase je moj čas čudežno pojavil vendar se je moje ime spremenilo v , (vejica).
No dva tedna po tem se zgodi Maraton treh src in jovo na novo opet pizdarije.
Zdaj sem pisal na Timing in na uradni naslov Maratona Me pa prav zanima kaj sem spet naredil narobe.
Verjetno nisem povabljeni Kenijec +, ki zmoti REKREATIVNO prireditev in še za nameček pobere vse ˝simboličn€˝ nagrade.
LP Mitja :FO: :FO: :FO: :FO: :FO: :FO: :FO: :FO: :FO:
Uporabniški avatar
 Enkica
mdebelak napisal/-a:Naj še jaz pristavim svojo izkušnjo z timingom

=samo letos=
Prvi tek: Formaraton ljubljana po uri pretekel 46 in še nekaj malega km, timing mi nameri točno en krog manj, si mislin ok moja napaka.
drugi tek: Wings for life po prihodu v cilj mi piše da sploh nisem štartal po pisarjenu na Timing mi povejo, nisem imel dobro pritrjene številke. Po izidu uradnih rezultatov pa izvem, dase je moj čas čudežno pojavil vendar se je moje ime spremenilo v , (vejica).
No dva tedna po tem se zgodi Maraton treh src in jovo na novo opet pizdarije.
Zdaj sem pisal na Timing in na uradni naslov Maratona Me pa prav zanima kaj sem spet naredil narobe.
Verjetno nisem povabljeni Kenijec +, ki zmoti REKREATIVNO prireditev in še za nameček pobere vse ˝simboličn€˝ nagrade.
LP Mitja :FO: :FO: :FO: :FO: :FO: :FO: :FO: :FO: :FO:

Si imel srečo, da nisi šel na Mali kraški maraton v Sežano. Tudi tam nas je dosti ostalo brez meritve časa. In kakršnegakoli opravičila.

Res me zanima, se bodo organizatorji končno zavedli, kakšno škodo jim dela Timing in se postavili zase (= ne plačali, če delo ni bilo opravljeno tako, kot je bilo dogovorjeno) ali bodo še naprej tole mirno tolerirali in računali, da smo tekači pač ovce, ki se damo vsakič znova ostriči...
Uporabniški avatar
 Zd.
Sama imam pripombico glede okrepčevalnic. Bile so res gosto posejane, a kaj, ko so bile v drugem krogu ... prazne (razen vode in mogoče limon, ni bilo ničesar ... banane in pomaranče so že zdavnaj pošle...). Pa nisem bila čisto med zadnjimi, za mano jih je bilo vsaj še 100. Po moji laični presoji so okrepčevalnice najbolj pomembne ravno za maratonce, polmaratonci rabijo bistveno manj. Zadevo bi lahko čisto enostavno uredili v 10 minutah: ko so na zadnjih treh okrepčevalnicah dve uri pred limitom (tri ure po štartu) ugotovili, da nimajo več nobene hranilne snovi, bi se zorganizirali in bi šli v prvo štacuno po 30 banan ali nekaj škatel navadnih keksov. Ali pa bi, ne glede na odvzem polmaratoncev, nekaj banan in pomaranč prihranili za drugi krog.

Ko sem na 35 km ugotovila (po drugi prazni okrepčevalnici), da ne bo več nič OH, sem "pocukala za rokav" spelo*, ki je pritekla mimo in mi je prijazno odstopila gel. HVALA ŠE ENKRAT!

Šele na svojem četrtem maratonu sem se torej naučila lekcijo, da ne glede na navedbe organizatorjev, vedno mora biti kaj v žepu ali za pasom... ;)

Drugače pa vsa čas organizatorjem in navijačem. Pa še svoj čas sem našla med rezultati ;)
Uporabniški avatar
 Medicius
Zd. napisal/-a:Po moji laični presoji so okrepčevalnice najbolj pomembne ravno za maratonce, polmaratonci rabijo bistveno manj.

Se strinjam.
Če je tako bilo, je najbolje da pišeš organizatorju, bodo sigurno popravili napako drugo leto. Dvomim, da berejo kritike po forumih.
Uporabniški avatar
 ugor
urošm napisal/-a:Vidim, da so rezultate že porihtali. Malo je pa bilo treba pošimfat, saj je škoda, da pade senca na sicer odlično organizacijo.

Rezultate še niso porihtali. Manjkajo še vedno rezultati po kategorijah!
 spela*
ugor napisal/-a:
Medicius napisal/-a:Saj vam pa piše NEURADNI rezultati. Malo potrpite. :wink:

Je minilo že 24ur :shock:

Ne vem, po kateri enačbi računate čas, ampak pred 24 urami sem bila jaz (vsaj po mojem štetju) še na progi.
 spela*
Enkica napisal/-a:

Si imel srečo, da nisi šel na Mali kraški maraton v Sežano. Tudi tam nas je dosti ostalo brez meritve časa. In kakršnegakoli opravičila.

Res me zanima, se bodo organizatorji končno zavedli, kakšno škodo jim dela Timing in se postavili zase (= ne plačali, če delo ni bilo opravljeno tako, kot je bilo dogovorjeno) ali bodo še naprej tole mirno tolerirali in računali, da smo tekači pač ovce, ki se damo vsakič znova ostriči...

Tisto v Sežani je bilo res katastrofa, kar se tiče rezultatov. Ampak s tisto katastrofo Timing Ljubljana ni imel opraviti prav nič! Takrat so organizatorji najeli neko poceni italijansko podjetje.
Tako da res ni pošteno tole, kar si napisala.
Uporabniški avatar
 ugor
spela* napisal/-a:Ne vem, po kateri enačbi računate čas, ampak pred 24 urami sem bila jaz (vsaj po mojem štetju) še na progi.

Nekateri so tekli na 21km in so bili vsi že na cilju
Uporabniški avatar
 Enkica
spela* napisal/-a:
Enkica napisal/-a:

Tisto v Sežani je bilo res katastrofa, kar se tiče rezultatov. Ampak s tisto katastrofo Timing Ljubljana ni imel opraviti prav nič! Takrat so organizatorji najeli neko poceni italijansko podjetje.

Špela, še kako pošteno je. Govorim o LETOŠNJEM MKM. Na katerem je čas meril Timing. In o čemer je bilo tudi tu gor nekaj napisanega.
Uporabniški avatar
 matej712
Timing Lj je milo rečeno malo predpotopen. Vedno, ko grem na maraton v tujino (največkrat Italijo), imam rezultate na mail-u največ pol ure po končanem tekmovanju, vključno z analizo vmesnih časov ipd. (poleg tega so rezultati objavljeni na spletu, kategorizirani in največkrat je možen tudi download pdf ali csv datoteke). Tukaj pa ne morejo objavit rezultatov državnega prvenstva v 4 dneh po prireditvi :cry:
 spela*
Enkica napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Enkica napisal/-a:

Špela, še kako pošteno je. Govorim o LETOŠNJEM MKM. Na katerem je čas meril Timing. In o čemer je bilo tudi tu gor nekaj napisanega.

Prebrala sem še enkrat zapisano v tej temi. In kot vidim, nisi ostala brez rezultata.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA