Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZSJgaber
Pozdravljeni,

v soboto 16.5.2015 vabljeni na tekmovanje 6 ur Španovega vrha, ali samo na pohod med narcisami...

Proga bo speljana tako kot lani, tako, da boste v zadnjem delu vzpona imeli družbo narcis!!!

Razglasitev rezultatov pa bo na prireditvenem prostoru prireditve Miss Narcis 2015 v Planini pod Golico.

Zaradi malo predprijav smo se odločili da startnine ni, zaradi tega pa tudi ni majic in hrane... Vseeno pa bomo tekačem ponudili vodo, banane in čokolado...

Več o prireditvi:
http://www.zsport-jesenice.si/info.php? ... &x=2015020
Nazadnje spremenil ZSJgaber, dne 11 Maj 2015, 13:59, skupaj popravljeno 1 krat.
 rudolfo
Mislim, da ni problem štartnina za malo predprijav, ampak napačen termin vaše tekme, ker teden dni po UTV in 24 ur Primoža je težko pričakovat velik obisk. Ne vem, kaj mislijo drugi, toda štartnine v višini 10-20 Eur niso moteče, sam sem celo mnenja, da bi morale biti povsod, da si organizatorji vsaj delno povrnete stroške.
Morda samo še to. Na take tekme mislim da se sam ne bom nikoli prej prijavil, ampak šele na dan tekmovanja.
 večno mlad
V "poplavi" vseh prireditev, ki se zadnje čase dogajajo, je vsak termin pravi in istočasno je vsak termin napačen. Velja pa samo, da vse pohvale organizatorjem, ki se lotijo priprave tekmovanj.
 daca10
Bom poročilo napisala kar pod tole temo, saj je bilo malo tekmovalcev, torej tudi poročil ne bo veliko :( .
Že po predprijavah se je vedelo, da nas bo verjetno samo peščica osvajala Španov vrh. En teden prej Vipava, v soboto pa najmanj tri prireditve: Radenci, Španov vrh, pri 'sosedih' pa 12 ur Sankaške. V petek je lilo kot iz škafa, na srečo je bilo sobotno jutro v naših koncih brez padavin. Ker sem si v službi našla zamenjavo, sem bila trdno odločena, da grem, pa četudi bom sama hodila gor in dol. :D
Pa sem vedela, da Miro zagotovo pride, ker tudi on podpira prizadevanje domačih organizatorjev. Nabralo se nas je 6 tekmovalcev,pričakovala sem vsaj še kakšnega iz naše tekaške skupine :mrgreen: . Veko, Jože Vrhunc z njegovo boljšo polovico Marjetko, Miro, Tadej pa moja malenkost smo zagrizli v klanec...eni uživat, drugi pa naredit en dober trening. :juhuhu:
Moja želja je bila vsaj 7-krat na vrh, tako kot lani. Vreme je bilo super, počutje tudi, družba pa sploh :laola . Prvi vzpon je minil hitro ob klepetu z Jožetom, ta prav kerlc je ta gospod. :cast:
Proga je bila zelo dobro označena, na vrhu nas je pričakal dobrovoljni Luka, nas pridno vpisoval, tudi vode in čokoladnih roladic je bilo dovolj. Spodbujali so nas tudi pohodniki, kdor ni zmogel vzpona, se je lahko pripeljal s sedežnico. Prvi trije vzponi so kar hitro minili, naslednji trije pa tudi, saj se mi je pridružil tudi organizator Gaber, ki je mimogrede še fotografiral. Tudi Luka se ni mogel upreti skušnjavi, obrnil je 2 kroga. :clap: Takrat smo se vpisovali v tabelo sami, noben se ni obremenjeval s časom. Po šestem vzponu sem vedela, da mi tudi osmi ne uide, čeprav so me na zadnjem spustu začeli boleti nohti na nogah.
Četudi nas je bilo malo, smo se imeli fajn. Zavod za šport z Gabrom na čelu se je res potrudil, brez štartnine smo na koncu dobili tudi lične medalje, največ pa šteje dobra volja! Zato upam, da nas bo naslednje leto več!

Čestitke vsem!
Rezultati in fotke pa na povezavi :arrow: http://www.zsport-jesenice.si/info.php?id=rez&x=15047

Joj mati, ta zadnja plat je preveeelika...
 TONEK
Z veseljem bi se vam pridružil. Udeležbo mi je preprečila delovna sobota. Naslednje leto teh težav ne bo več :D in se zagotovo vidimo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA