Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Poldy76 napisal/-a:Nov dan, novo pozicioniranje KBK na vrh...

Kot kaže bo vreme izjemno. Ne bo prevroče...

ZZtopka dobro nama gre...

Vroče resda ne bo... bo pa prijetno toplo. :lol: :lol: se prav ne spomnim, da bi kdaj šel peš na Blegoš in bi me zeblo :lol: :P

6.KBK kljub vremenu vabi!!!
Tako... pa smo jo. Očistili in označili... :clap: :clap: celih petnajst kilometrov je sedaj označenih, tako, da se ne bo nobeden izgubil :P :wink: :)

in še nekaj... stari ljudje v Kopačnici(oprosti Francl)pravijo, da če piha burja na Blegošu potem ni strahu za kakšen hud dež... tako da... korajža velja :laola
Jutri je velik dan! KBK tekma. Sam sicer ne bom udeleženec, ker sem pussy na eni strani, na drugi strani pa lahko rečem, da sem včeraj zvečer "fasal" poškodbo - vnetje ene k... mišice pri kolenu. Verjetno zato, ker sem včeraj nekaj nerodno stopil ali pa pretiraval. Nimam kej. Imam pa vsaj dober izgovor. :)

Sicer sem si želel, da bi šel vzpodbujat tekače na Blegoš ampak zdajle bo to tudi malo težje. Ampak bomo videli. Morda pa.

Pa je spet KBK na višku, kot si zasluži saj je tekma na najvišji vrh v moji bližini... a ne ZZtopka :)
TONEK napisal/-a:Zanima me, če je trasa ista kot lani ali kot prva štiri leta?

Trasa je taka , kot je bila lani. Posledice žledoloma so še vedno prevelike , da bi navzdol uporabljali staro traso.
Je pa ,zaradi vremenskih razmer, zelo možno,da bomo pod vrhom, kjer je okrepčevalnica zavili levo in brez ,da gremo na vrh , pritekli do koče, od tam naprej pa po lanski različici.
Mislim , da bo tako najbolje za tekače in, seveda,za prostovoljce...

Potrudili se bomo, da bo tudi letošnji KBK ostal v dobrem spominu. :clap: :clap:
Pozdravljeni
Trasa stara ali nova vsaka bo vredna vašega obiska. Še vreme bo tapravo vam povem. Zato korajžno na tekmo in veselo gor in dol na Blegoš. Srečno udeležencem in srečno organizatorjem.
Pa lep in prijazen dan vam želim :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA