Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ZZtopka, mogoče obstaja posebna tema na to temo :?:, ker tega ne vem, vprašam tukaj. :D Imaš ti kakšno dvojčico, mogoče tudi trojčico? Zakaj? Ker mi ni jasno, kako ti uspe na vseh živih tekmah tekmovat, pa navijat, pa fotkat, da ne govorimo o dobrotah, ki se vedno pojavijo tam, kjer si ti. In ob vsem tem še vsak dan na tvoj ljubi hrib. Pa še vse to na forumu komentirat in dokumentirat. :D Kake vrste magija je to?
Tajataja napisal/-a:ZZtopka, mogoče obstaja posebna tema na to temo :?:, ker tega ne vem, vprašam tukaj. :D Imaš ti kakšno dvojčico, mogoče tudi trojčico? Zakaj? Ker mi ni jasno, kako ti uspe na vseh živih tekmah tekmovat, pa navijat, pa fotkat, da ne govorimo o dobrotah, ki se vedno pojavijo tam, kjer si ti. In ob vsem tem še vsak dan na tvoj ljubi hrib. Pa še vse to na forumu komentirat in dokumentirat. :D Kake vrste magija je to?

ZZtopkomagija! :clap:
 MTOT
ZZtopka je energija (jederska elektrarna se skrije),katera meni kot tekaču veliko pomeni,vesel sem ko jo vidim,slišim,če pa še kakšno rečeva pa še toliko bolje!
Tajataja napisal/-a:ZZtopka, mogoče obstaja posebna tema na to temo :?:, ker tega ne vem, vprašam tukaj. :D Imaš ti kakšno dvojčico, mogoče tudi trojčico? Zakaj? Ker mi ni jasno, kako ti uspe na vseh živih tekmah tekmovat, pa navijat, pa fotkat, da ne govorimo o dobrotah, ki se vedno pojavijo tam, kjer si ti. In ob vsem tem še vsak dan na tvoj ljubi hrib. Pa še vse to na forumu komentirat in dokumentirat. :D Kake vrste magija je to?

Tajataja - to ti je, če si brezposeln in imaš za vse cajt. :D
To ti je taka magija, da se me vsak delodajalec boji zaposlit - zaradi take magije. :lol:
Pa mi ostane sam še to, da nardim šiht na (za) TF- mojo Tekaško Familijo - volentersko, seveda. :D
( In ko moža ni doma ! :lol: Otroci so pa že zrasli. )

Sploh pa - to sem jast- sama, ena in edina. :shock: :D

P.S. Tajataja, dans bom šla pa z nasmehom v sladki sen . :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA