- 02 Jun 2014, 19:15
Lani me ni bilo zato ne morem primerjati
Parkiranje je bilo ok, prijava in wc-ji ravno tako. Otroka sva dala v varstvo saj se je Tanja odločila prvič pripeti si štartno številko
Mene s 6.mestom med dekleti na krajši razdalji ni prav nič presenetila
Če bi ji tekme predstavljale večji izziv in bi se pred prihodom v cilj še kdaj ozrla preko ramena, bi to pomenilo še dve mesti višja uvrstitev
Pa se prav nič ne sekira! Srečna in zadovoljna je ter začudena, da tek v družbi tako hitro mine
Čestitam
Otroka je prevzela zadovoljnega in z risbico. Rekel bi, da se je imel lepo. Makarone smo pojedli saj so bili dobri. V bistvu nimam pripomb! Seveda je lahko vedno bolje, a ker sem videl le ljudi, ki so se trudili nima smisla, da jih grajam. Z moje strani lahko le pohvalim
Z mojim tekom sem lahko zadovoljen ter prav tako s prijetnim kramljanjem s Frenkom Jensterletom in ponovnim srečanjem po 100milj Istre, z Mirom Režonjo. Dva zelo izkušena in umirjeno zadovoljna mladca sta to
Frenku čestitke za srebro v kategoriji, organizatorju pa srečno v prihodnjem letu 

Otroka je prevzela zadovoljnega in z risbico. Rekel bi, da se je imel lepo. Makarone smo pojedli saj so bili dobri. V bistvu nimam pripomb! Seveda je lahko vedno bolje, a ker sem videl le ljudi, ki so se trudili nima smisla, da jih grajam. Z moje strani lahko le pohvalim

Z mojim tekom sem lahko zadovoljen ter prav tako s prijetnim kramljanjem s Frenkom Jensterletom in ponovnim srečanjem po 100milj Istre, z Mirom Režonjo. Dva zelo izkušena in umirjeno zadovoljna mladca sta to