Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 adzelezniki
MančaPomaranča napisal/-a:Na ogledni turi je bilo super, škoda le, da brez razgledov. Na tekmi jih pa tudi verjetno ne bo, če bo tema. :lol:

Hvala vsem za družbo in prijaznost. Kadar odidem iz vaših koncev, odidem dobre volje. :mrgreen:

Me veseli, da ti je bilo vredu kljub slabemu razgledu. Glede na vremensko napoved se je še zelo dobro izteklo. Na UPT-ju je odvisno koliko boš pohitela in kdaj prideš na naš konec.
Si pa lahko zagotoviš lepe razglede na Teku na Ratitovec, če nam le ne bo ponagajalo vreme. V vsakem primeru dobrodošla kot seveda vsi ostali.
Brane
Uporabniški avatar
 vencelj
Ta teden smo bili na trasi, izvedli smo grobo označevanje trase teka na Ratitovec in dela trase Ultra pušeljca od Železnikov do Soriške planine.
Nekaj današnji foto utrinkov: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... trase.html
 slk
Super :) ravno danes popoldan grem na ogled tega dela do Podbrda.
Kolikor sem gledal se pot iz Železnikov priključi SPP, ki pride iz Dražgoš, do Prtovča in potem zopet iz Ratitovca do Soriške (ali se motim?).
Uporabniški avatar
 vencelj
slk napisal/-a:Super :) ravno danes popoldan grem na ogled tega dela do Podbrda.
Kolikor sem gledal se pot iz Železnikov priključi SPP, ki pride iz Dražgoš, do Prtovča in potem zopet iz Ratitovca do Soriške (ali se motim?).

Motiš se :!:
1) :arrow: Iz Dražgoš do Prtovča poteka LPP (Loška planinska pot) in ne SPP;
2) :arrow: Trasa UPT v bližini Novakove kmetije traso LPP le prečka (tam stoji rumena oznaka UPT, ki te usmeri naprej proti vrhu grebena). Na traso LPP se vrne v bližini Podlonka in potem po njej nadaljuje na Prtovč. S Prtovča na Ratitovec gre LPP po desni varianti (Razor), trasa UPT (in tudi teka na Ratitovec) pa gre po levi varianti čez Poden. Z Ratitovca proti Soriški planini se nadaljuje po markirani planinski poti, zadnjih par km gre po markirani gozdni cesti, ki nas pripelje prav na parkirišče na Soriški planini (bodite pozorni na oznake!).

Kdaj greš na ogled, morda bi si vzel čas za začetni del do :?:

LP, vencelj
 slk
Živjo,

Žena konča službo ob 13-ih, tako da bova v Železnikih ob cca 14:20. Pri športni dvorani me odloži in gre naprej na Soriško in Lajnar, kjer se srečava in potem me pride iskat (odvisno od časa in počutja) na Petrovo brdo oziroma v Podbrdo.
Glede poti, sem gledal na katastru planinskih poti in očitno so z isto barvo označeni SPP in LPP. Iz prtovča poznam, ker sem lani tekel na Ratitovec. Naprej do Soriške še nisem šel iz Soriške do Petrovega brda pa sem tudi že hodil.

LP
Uporabniški avatar
 adzelezniki
Kako vama je danes šlo, kaj utrujena?

Sicer pa v soboto, 23. maja, prva tekma letošnjega PUŠELJCA, KBK Kopačnica-Blegoš-Kopačnica, pa nato Ratitovec ... Upam, da ste se na vse napore dobro pripravili, želim vsem skupaj veliko uspeha pri zbiranju posameznih rožic.
Brane
 slk
Super je šlo, še posebno zadnji del, ko ni bilo več tako vroče (še par kapelj dežja nad Podbrdom). Do Soriške je bila kar dehidracija (do Ratitovca sem porabil vso vodo jo dopolnil in do soriške se je ponovilo - zmanjkalo). Na Soriški pa okrepčevalnica (hladilna torba v avtu in hladno pivo :drink ) to pivo me je res poživilo, po tem je kar letelo do Podbrda.
Pohvaliti moram oznake, saj bi zagotovo šel drugje (med Ratitovcem in Soriško) po markacijah.
Še enkrat hvala Venclju za spremstvo :clap:
Uporabniški avatar
 adzelezniki
Najprej čestitke vsem, ki ste včeraj kljub nekoliko slabšim vremenskim razmeram pretekli KBK in s tem otvorili sezono letošnjega zbiranja rožic za PUŠELJC 2015.
Točno čez 14 dni, 7. junija, bo naslednja priložnost, tek na Ratitovec!
Radi bi vas spomnili na dva pomembna datumska mejnika glede prijav za Ratitovec. Če želite nastopiti s svojim imenom na štartni številki morate prijavo zaključiti do 28. 5., internetna prijava in s tem ugodnejša štartnina pa se zaključi 1. 6., ne zamudite. Pazite, prijava je potrjena s plačilom štartnine do navedenih terminov. Seveda pa nam z internetno prijavo olajšate delo pri pripravi štartne liste.
Za lažjo odločitev priti ali ne pa si lahko v pripeti povezavi ogledate prispevek iz časopisa Dnevnik, ki v tem članku tek na Ratitovev uvršča med 10 najzanimivejših v Sloveniji: https://www.dnevnik.si/1042595307/magaz ... prireditev
Prijazno vabljeni in lep večer, Brane
Uporabniški avatar
 vencelj
adzelezniki napisal/-a: Če želite nastopiti s svojim imenom na štartni številki morate prijavo zaključiti do 28. 5., internetna prijava in s tem ugodnejša štartnina pa se zaključi 1. 6., ne zamudite. Pazite, prijava je potrjena s plačilom štartnine do navedenih terminov. Seveda pa nam z internetno prijavo olajšate delo pri pripravi štartne liste.

Nič čakat, prijavi se še danes... :juhuhu:
Uporabniški avatar
 vencelj
:arrow: na hribi.net se je danes znašlo nekaj krasnih fotk z Ratitovca in pet lepih 360° panoram, vredno ogleda: http://www.hribi.net/trenutnerazmere.as ... =21&id=878
:arrow: ne pozabite na rok za internetno prijavo:
adzelezniki napisal/-a: internetna prijava in s tem ugodnejša štartnina pa se zaključi 1. 6., ne zamudite. Pazite, prijava je potrjena s plačilom štartnine do navedenih terminov. Seveda pa nam z internetno prijavo olajšate delo pri pripravi štartne liste.
Prijazno vabljeni in lep večer, Brane
:!: :!:

http://www.atletsko-drustvo-zelezniki.s ... ec/prijava
Uporabniški avatar
 adzelezniki
Pozdravljeni
Res se ura štarta 20. teka na Ratitovec in s tem drugi tek PUŠELJCA nezadržno približuje.

POMEMBNO OBVESTILO: rok prijav preko interneta in s tem nižja štartnina je podaljšan do 2. 6. 2015 do 23.59. Je pa internetna prijava seveda veljavna ob pravočasnem plačilu štartnine, torej do navedenega temina.

Zadnje priprave uspešno tečejo, upam, da tudi vaše. Naročili smo lepo vreme, kot kaže bo vroče, zato bo na progi kar sedem okrepčevalnic.
Korajžno v nedeljo v Železnike.
Brane

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA