prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Helou!
Jutri, ostro ob 19.00 Rožlada bo. Zagotovo bova dva, ce Jusuf ne bo Slona na suho nategnil...
Ker ne pricakujem nobenega drugega...bi lahko bil prijetno presenecen!
Kakšna huda bejba mogoče, ki se skrivoma podi za nama pa si do sedaj še ni upala pridružiti!?

Kje startata, pri bazenu? In kam sta namenjena? Mogoče se vama pridružim!

Dobro sta se skrila ... :-((
Ker vaju nisem našla, sem potem tekla z drugo družbo. Tudi srečali se žal nismo ...
Pozdrav!
spela* napisal/-a:
Dobro sta se skrila ... :-((
Ker vaju nisem našla, sem potem tekla z drugo družbo. Tudi srečali se žal nismo ...

Eh, eh, NMB so se skrili. Moja malenkost je bila zadržana, Jusuf pa se klati neznano kje. :) Ta teden bi moralo biti vse po starem. :) NMB in moja malenkost družno sopeta v rožniške klance.
Prideš?

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

V četrtek sem klasično Golado izpustil zaradi drugih protokolarnih obveznosti. Mi je pa uspelo pravi čas priti do Rožlade, kjer sva z NMB pred začetkom pocukala za rokav Matkota in potem nežno pujsnila čez Rožnik. Ob skakalnicah je NMB uredil šalamstiko z vezalkami moja malenkost pa si je ogledala nekaj lepih skokov na smučkah. Gozdne jagode so bile menda zelo dobre le nekoliko preveč prašne. :D

Lp, oranzni slon
Helou!
To soboto se je Golada/Rožlada preselila v območje medveda in Bele garde, tj., k NM Bajsiju in nastala je Dobrnčijada.
Z Jusufom sva prisegla smrt vsem nevernikom in jo pujsnila na okoliške griče. Tekla/hodila/sopihala/Bajsi jedel gozdne jagode/se izgubljala/klepetala/strašila divjad/.... sva traso Dobrnič -> Šahovec -> Svetinje -> Rdeči kal -> Ostri vrh (523 mnm) -> Rdeči kal -> Vrbovec -> Korita -> Dobrava -> Zagorica -> Preska -> Dobrnič. Vse skupaj je naneslo cca. 21 km, 500 m višinske in obkrožila sva 8 km2. Nekoliko manj hvale vreden podatek je, da sva ropotala dobre 3 ure.
Po teku je padlo nekaj svinjine in ostalih dobrot. Ko smo se napokali, so Jusufovi odrinili proti Ljubljani.
Noge so bile še nekaj časa vsemu skupaj primerno goveje.
Hoj!

Bajsi napisal/-a:...
Z Jusufom sva prisegla smrt vsem nevernikom in jo pujsnila na okoliške griče. Tekla/hodila/sopihala/Bajsi jedel gozdne jagode/se izgubljala/klepetala/strašila divjad/.... sva traso Dobrnič -> Šahovec -> Svetinje -> Rdeči kal -> Ostri vrh (523 mnm) -> Rdeči kal -> Vrbovec -> Korita -> Dobrava -> Zagorica -> Preska -> Dobrnič. Vse skupaj je naneslo cca. 21 km, 500 m višinske in obkrožila sva 8 km2. Nekoliko manj hvale vreden podatek je, da sva ropotala dobre 3 ure.

Dolog je trajalo, da sem se sprijaznil s svojo švohnostjo v primerjavi z NM Bajsijem. Dejansko so NMB imeli v planu še kakšnih 10km in 500 višincev. Moja malenkost je pri treh urah zahtevala vrnitev v bokse in nadaljevanje klateštva kdaj drugič. Ja, tako je to bilo. ;)

Bajsi napisal/-a:Po teku je padlo nekaj svinjine in ostalih dobrot. Ko smo se napokali, so Jusufovi odrinili proti Ljubljani.
Noge so bile še nekaj časa vsemu skupaj primerno goveje.

Piknik je bil več kakor uspešen. Pojedli smo vse kar so nam NMB pripravili na žaru in v kuhinji. Hvala.
Moja terapija govejih nog s tuširanjem pod milim nebom se je izkazala v vseh pogledih. Še posebej so se zabavali otroci in sosede. :)

Lp, Jusuf
Pozdrav!

:) Po desetih letih Golade bi že lahko vedeli, da je na sporedu vsak četrtek ob 1700 ali po dogovoru. ;)
Lahko povem, da je bilo včeraj prav luštno. Dovolj toplo, da se je lepo švicalo. Očitno bo letos konkurenca na maratonu huda, saj je bil Golovec poln. Razgled po flori in favni odličen. :D Za ponovit. Naslednji teden, recimo. ;)

Lp, oranzni slon
Helou!
NM Bajsi s torkom poziva na otvoritev sezone na Rožladi.
Kot običajno dobro pripravljeni so zaželjeni od 18.00 dalje pred spodnjim vhodom v bazen in to vsak torek.
Jusuf se bojda že veseli, OS nekoliko manj.
Pozdrav!

Danes popoldan ne bo deževalo v času Golade. Kdor dvomi naj pride preverit. :)
NMBajsi so ta teden ugotovili, da jim hlad odgovarja. Pri teku in na splošno. Pogled na uro v torek je bil ohrabrujoč. :)

Lp, oranzi slon
Pozdrav!

V četrtek sem malo počakal zamudnike in jo potem složno ubral na Golado. Pot je bila prijetna, brez blata in luž. Pravi čudež. :) Skratka za ponovit. ;)
V torek bodo NM Bajsi sami vandrali po Rožladi, ker moja malenkost za sedaj ne bo kršila fizikalnih zakonov.
V četrtek pa znova Golada. Ob običajnem času in na običajnem kraju. ;)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA