prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ales
Pismo, meni so pa mojo 301ko prodal; saj jaz bi še preživel, ne vem pa kako se bom zmazal pri eni nestrpni forumovki, k sem ji obljubil mojo 201ko.

Na Malti sem po dolgem času spet tekel z garminom in polarjem, sam kaj k imaš pol tolk dela, da pregledaš vse ure, dolžinska in srčna stanja...

Upam da bo ko dobim novega garmina bolje. Tina, daj ti očeta tko na ene tri dni spomni, da je na Gorenjskem še en željan...
Uporabniški avatar
 GaGa
Aleš, še enkrat OPROSTI!!!

Ni blo tko mišljeno :bum: ... so mi ga obljubil do torka, pol ga pa ni blo, ker so vsi Garminovci zginl smučat :lol: (čas počitnic). Dobiš ga pa prec, ko ga dobi uvoznik, OBLJUBIM!!!
 ivan
A kdo ve koliko ur treninga ja lahko shranjenega v napravi brez shranjevanja na racunalnik.(8 dni po 6 ur (48ur)) A bo slo.?
 keskopesko
Se mi zdi da vem kje je tisti tvoj FR 301.
Upam da ga kmalu dobiš in da bo zadrega rešena.
Se odkupim ob priliki z pijačo!
Uporabniški avatar
 ales
Ma saj običajno nism tko siten...sem se hotel sam vn zvlečt, k še ne bo menjave... Oh sej jagodov sok s smetano bo pa k torticam prav fino pasal, sam dva bo treba! Naj ti dobro služi!

Tina, saj sem rekel sam tko, na tri dni...
Uporabniški avatar
 nikec
Ivan veliiiiikkkkkkoooooo več kot si omenil. Naj bi šlo gor do 5000 krogov :!: oziroma treningov odvisno kako si meriš treninge.
Drugač je tole kar fajn stvarca, jest sem se najbolj bau da bo prevelka, pa se jo mim grede navadiš :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
mirko1 napisal/-a:... da ne dobiš slo navodil,kar je bil zame pogoj za nakup.če uvozniku ni uspelo prevesti navodil jih tudi meni ne bo.
lp,mirko

Od srede naprej imam v celoti prevedena navodila za Forerunnerja 301! Vsi tisti, ki ste ga že kupili, pa ni bilo zraven celih navodil, jih lahko dvignete pri meni al pa v Mikru.

Lp, tina
 gapr
Vidim, da se malo pozen, ampak, a se še kje da dobiti tale Forerunner 301 s kakšnim popustom? Za individualni nakup.
Uporabniški avatar
 klatez
Še en z novo igračko. Ker sem tudi jaz bolj "frišn", imam nekaj vprašanj.

Ko sem včeraj prenesel podatke v Training center, sem opazil nekaj zanimivega. Tek je bil namreč dolg 12 km in to v zavihku Totals tudi piše. Na grafu pa so podatki izpisani do 11,6 km. Kdo ve zakaj ta razlika?

Ko sem preverjal posamezne km (kroge), sem ugotovil, da se podatki tudi različno končajo, nikoli pa niso čišto do konca km.

Preveril sem tudi teke za nekaj dne nazaj. Tam pa je na grafu enaka dolžina kot je zapisana v Totals. Pri posameznih km pa se tudi različno končajo in nikoli niso čisto do konca km.

Ali je problem v programski opremi - včeraj sem instaliral upgrade TC223? Prej tega nisem opazil, je pa res, da je skupna razdalja štimala, pri posameznih km pa nisem bil tako pozoren.

Ali pa v tem, da sem včeraj najprej tekel 2km, nato sem ustavil uro, naredil streching ter nato ponovno štartal uro in tekel še 10 km?
Uporabniški avatar
 klatez
gapr napisal/-a:Vidim, da se malo pozen, ampak, a se še kje da dobiti tale Forerunner 301 s kakšnim popustom? Za individualni nakup.

Jaz sem ga nabavil prejšnji teden pri Mikru po enaki ceni, kot prva runda forumcev. Kontaktiral sem z GaGo po ZS in ona mi je sporočila: "Seveda... pokliči v Mikro 01/561 31 90, pa povej, da si s foruma. Če bodo pa kakšne komplikacije, lahko pa tud mene kontaktiraš."

Pokliči in vprašaj....
Uporabniški avatar
 Cyclop_si
Klatež: Hmm, malo težko bo to odgovorit tuki na forumu. Po mojem je najbolje, da se dobiš s še kakšnim tekačem pa skupi primerjata razdaljo/čase. Je pa po mojem vse skupi lahko povezano z vzorčevanjem, ki je tam nekje vsakih 10 sekund, čeprav so ti intervali precej različni in varirajo. Ampak to ima lahko vpliv samo na dolžine, na čase (štoparica) pa ne bi smelo imeti vpliva.
LP
 gapr
klatez napisal/-a:
gapr napisal/-a:Vidim, da se malo pozen, ampak, a se še kje da dobiti tale Forerunner 301 s kakšnim popustom? Za individualni nakup.

Jaz sem ga nabavil prejšnji teden pri Mikru po enaki ceni, kot prva runda forumcev. Kontaktiral sem z GaGo po ZS in ona mi je sporočila: "Seveda... pokliči v Mikro 01/561 31 90, pa povej, da si s foruma. Če bodo pa kakšne komplikacije, lahko pa tud mene kontaktiraš."

Pokliči in vprašaj....

Najlepša hvala, sem poklical in se že vse zmenil.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA