Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 mausika
Pozdravček vsem tekačem!

Naj najprej povem, da vas že kar nekaj časa berem, zdaj sem se pa še opogumila, da kaj napišem :wink: !
Urša, ki že kar nekaj časa pridno sodeluje, je moja triatlonska sotrpinka :lol: :lol:
Sama sem tudi popolna začetnica, ampak se bom pa vseeno malo pohvalila, da sem včeraj pretekla 5k :D :D res nisem mislila, da sem tega sposobna.....
Zdaj pa me Urša že par dni šunta, da moram v Sežano 28..Ne vem, noge bi verjetno še šle, sam glava je pa bolj tako tako :? :?
Bom pa prišla jutri v Tivoli, da dobim še malo spodbude z vaše strani(jo resnično rabim :oops: )!!!!

aja, Ero, pa kakšna majčka bi bila tud kul :wink: .....vem, da so samo še velike številke, ampak ni panike, jaz sem tudi velika :D

pa,pa
Uporabniški avatar
 Tjaša
Dobrodošla, mausika! Takšne potrebujemo. Prav radovedna sem kakšna pisana druščina se bo v petek sestala v pozdrav pomladi! :wink:

Za Sežano pa kar pripravi denarce, Dule pobira zadnjič! :!:

Dekleta, a mi lahko malce pojasnite tole "triatlonska sotrpinka". Za plavanje vem, za tek tudi, kaj pa tisto tretje?

Mausika, ti še veš ne, kaj vse zmoreš, pa Urša tudi! :o
Uporabniški avatar
 Bajsi
Kdo je izumil triatlon?

cigani!
Na plavanje so odšli peš, nazaj so se vračali s kolesi!

Drgače pa, dobrodošla!
pies: mausika?!? Naši familiji se po domače reče mausarjevi!
 mausika
Tjaša, hvala za vspodbudne besede! ja mene tud prav zanima koliko nas bo v petek... :lol:

Glede triatlona....ja eno je tek, drugo plavanje, tretje pa kolo. no, ne glih v tem vrstnem redu :lol:
1.plavanje
2.kolo
3.tek

ne vem, dolgo časa sem iskala "pravo" rekreacijo zase. in sem se nekako našla v triatlonu!!tri različne discipline, da mi ni dolgcajt! :wink: :wink:

sem pa še čisto na začetku tko, da se nimam še čist za "tapravo" triatlonko! :oops:

Z Uršo sva se pa spoznali pred kratkim, ko sva se istočasno prijavili na en športni izziv in zdaj pridno trenirava!!!! :lol:

Bajsi...ne tko grdo o triatlonu :cry: :cry:
....mausika se pa navezuje na moj priimek......
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!

Bajsi...ne tko grdo o triatlonu

al' si mislila o ciganih!

....mausika se pa navezuje na moj priimek......

Potemtakem se pišeš Mausar.
Na našem jamarskem društvu smo zaključen krog prijateljev, ki se po domače kličemo:
Bohnarji (Cile in Cilka), Tišlarji (Franček in Frančiška) ter Mausarji (Bajsi in Bajsika) Toliko v vednost in majckeno zabave!
 mausika
OJ!

ne nisem Mausar-ka.......je pa blizu :wink:....no, naj ti malo pomagam.....

.....prevedeš mouse v slo, pa imaš moj priimek :wink:

p.s.imate pa lušne priimke, ni kej :lol: :lol:

lp
Uporabniški avatar
 bigfrik
Dobrodošla!A pol si Miš al Miška? :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA