Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Takrat sem bil še na progi, zadnjih 5-6 km, zadnji vzpon in potem do podhoda pod avtocesto je bila osvežitev. V cilju sem bil malo po limitu.
Ha ha, malo heca mora bit. Mogoče veš, če so že kje objavljeni rezultati?
Hvala in lepo se imej.
Sobota pa Krvavec.
Bilo je lepo, naliv na koncu mi je prinesel osvežitev. Platak, Crni lug, Lokve, precej hud zadnji vzponček, katerega mi je namočilo, brez palici bi bilo kar hudo. Kot začetnika v trailih me je malo prestrašil limit-upravičeno. Možnosti za tek je bilo veliko, tako da se je tetiva začela oglašati zelo zgodaj in mi onemogočila hitrejši tek po ravnici, zato sem tudi precej zamudil v Lokve. Najmanj težav so mi delali vzponi, res pa je da se jih nisem lotil ravno hitro. S sabo sem si vzel tudi fotoaparat, vendar je ostal v nahrbtniku, ni bilo časa, že tako sem bil počasen. Od Lokev do Delnic sem precej nadoknadil, če bil tekel tisti del ob nasipu v Lokvah, bi prišel celo v limitu. Končal sem dobri dve uri hitreje kot Hahliće trail. Ne vem, kako bo na Sljemenu, do tombole bi že moral priti na cilj. Kakšen trening skok na Snežnik bi mi pred jesenskimi traili tudi prav prišel. Če mi traili ne bodo šli, o.z bodo težave z tetivo neznosne, bom začel razmišljati o udeležbah na takih prireditvah... :D :D :D http://www.aksljeme.com/2015/06/18/pivs ... beer-mile/
Nazadnje spremenil RoKo, dne 28 Jun 2015, 16:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Lep trail, ravno prav za teden po Gm4o, da se noge po vzponu na Porezen malo raztecejo :D
Z zeno sva se odpravila ze v petek, saj v teh krajih, kljub blizini se nisva bila. Okoli rojstnega kraja nasega Jakova Faka sva iskala medvede, uzivala v krasnem zraku in pogledih. Na dan traila se je obetalo kar prevec vroce a so se nas oblaki usmilili. Trail, kljub temu, da je bil prvi, je bil odlicno organiziran. Defile start v Delnicah nato takoj v bus in 45 min voznje na Platak. Od starta takoj navkreber do vrha Risnjaka. Potem tehnicno dokaj zoprn spust, sreca da ni bilo razmoceno kot s Porezna. Tu sem imel kar krizo, sem se bal, da placujem davek dveh zaporednih trailov. Najhuje je, ko ostanes na trasi sam. Na sreco sem na okrepki pri Lokvah (cca 30km) ujel se enega Primoza, s katerim sva eden drugega spravila v tek tudi na odsekih, kjer bi sam verjetno zahodil. Ko smo ze mislili, da smo cez vse zahtevne odseke, se je teren postavil pokonci in zacuda mi je slo vedno bolje. Do cilja mi je bilo pravo veselje teci in prehitevati precej izmucene soborce. Malo pred ciljem prehitim se Toneka in s cilja direkt v bazen. Bravo organizator, res pase.
Na zalost se je zunaj v tem casu vlilo, tako da sva z zeno, ki je tekla 14 km progo, sla vedrit v apartma in preskocila podelitev. Zvecer nazaj na ciljni zur, kjer so Hrvati s sotori se kar vztrajali. Tam sprasujem po rezultatih in od sefice organizacije Tadeje celo dobim priznanje za 3. mesto v kategoriji, Tonek sorry :wink:

Skratka lep vikend, vse pohvale organizatorjem za dela na progi, prijaznost osebja pri prijavi, okrepcevalnicah, katerih je dovolj, tako da mi je bil nahrbtnik odvec. Zal nas ta dez letos ne pusti, da uzivamo tudi v cilju :(

Tudi sam pa se vedno ne najdem rezultatov, ceprav je trail stel za Prvenstvo Hrvaske.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA