Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Včeraj 60,5 km cestnega kolesa.
Ravninski vetrovni brzinc, povprečnih 31,2 km/k.
:D
Danes 40,7 km cestnega kolesa.
Regeneracijska ravninska tura s povprečnih 27 km/h.
Vreme nam je danes na Dravskem polju dobro služilo.
:clap:
Podopustniški vzpon na Celjske hribe.
Pečovnik - Grmada - Tovsti vrh - Celjska koča - Pečovnik.
10 km poti, 700 višinskih m, čas okoli 1 uro in 46 minut.
Svetovni dan piva (in rekreacije zame).
:!:
Dopoldan tek po Celjskih hribih.
12,4 km, 700 višinskih m, 1 uro in 46 minut.
Zvodno - po levi mimo Srebotnika - Bojanski graben - po grebenu do doma na Svetini - Tovsti vrh - Celjska koča (radler) - Suhi potok - Zvodno.
:beer:
Popoldan 27 km kolesa in 1 km plavanja.
Od doma do gramoznice v Brunšviku, tam odplaval in po poti nazaj domov pivo.
:beer:
Zvečer 6 km hitre hoje z mojo drago, povprečna hitrost 6,5 km/h.
S kolesom Iz Litije na Trebeljevo, cez Besnico do Podgrada in ob Savi nazaj = 54 km. Ne glede na vrocino sem bila 15 minut hitrejsa kot lani :D .

Da bi vmes odplavala kak kilometer po Savi me je mikalo, pa nisem imela opreme :wink: ć
Uporabniški avatar
 pajo
Asparagus napisal/-a:S kolesom Iz Litije na Trebeljevo, cez Besnico do Podgrada in ob Savi nazaj = 54 km. Ne glede na vrocino sem bila 15 minut hitrejsa kot lani :D .

Da bi vmes odplavala kak kilometer po Savi me je mikalo, pa nisem imela opreme :wink: ć

Vse daš dol pa imaš vso opremo na sebi. :mrgreen:
Včeraj 1 km plavanja v jami v Brunšviku. Ker sva bila z mojo drago na kolesu pred tem, sem šel v jamo z čebelico.
Danes 12 km teka ob Savinji in po mestnem gozdu v Celju, vmes skok na Anski vrh in vaje za moč na novih gozdnih napravah.
Zanimiv izziv.
:!:
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA