Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Repinc
Vabljeni na 1. Gorski tek Vogel 2015, ki bo 23.8.2015 na Voglu.

Tekmovanje bo štelo za DP in pokal v GT, prav tako pa bo to izbirna tekma za SP.

Povezava do prijavnega obrazca in razpisa: http://www.vogel.si/ponudba/dogodki/gorski-tek

Že tradicionalni Tek na Vogel (po Žagarjevem grabnu) pa bo letos 26. septembra.

Se vidimo!

Blaž
SD Bohinj
Priponke
flyer.jpeg
flyer.jpeg (118.17 KiB) Pogledano 10041 krat
 Repinc
Pozdravljeni!

Do tekme nas loči še dobre tri tedne.

Proga bo označena v petek, 7.8. popoldne.
Ker zaradi lokacije tekme (TNP) ne moremo v času pred tekmo postaviti veliko označb,
bo v soboto, 8.8. dopoldne (8.45 na spodnji postaji nihalke) organiziran brezplačen prevoz na Vogel in uradni ogled proge.

Pogoji in informacije glede možnosti brezplačnega prevoza in ogleda bodo objavljeni na spletni strani http://www.gorski-teki.si/.

Vabljeni!

Blaž
SD Bohinj
 MTOT
Danes smo se "zamudniki"v spremstvu g.Blaža Repinca ogledali traso nedeljske tekme.Vse je potekalo brezhibno,vlkjučno z vremenom,slike še pridejo, Blažu pa se zahvaljujem za izredno gostoljubnost,hvala!
Metod
 Repinc
Predprijave se danes zaključujejo, prijaviti se bo seveda možno tudi v nedeljo na prijavnem mestu do 9. ure.
Pridite, proga ne bo prelahka :)

Blaž
SD Bohinj
 Repinc
Hvala vsem tekmovalcem, ki ste si upali spopasti s progo današnjega 1. Gorskega teka Vogel.

Navkljub težki trasi in zahtevni organizaciji smo bili tako tekmovalci kot tudi delavci in navijači nagrajeni s prekrasnim vremenom in čudovitimi razgledi.

Rezultati in slikovni material bo objavljen na FB profilu: Smučarsko društvo Bohinj.

SD Bohinj
Blaž Repinc
Uporabniški avatar
 mirko1
g. šarf, šef gorskih tekov je dal pred tekom izjavo, da se ta tek ne more primerjat s tekom na grintovec, v smislu, da je to bistveno lažji tek. seveda se jaz s tem niti malo ne strinjam. tek po voglu je pravo garanje. sicer pa krasen ambijent. organizatorjem pa pohvale za odlično izpeljan prvi tek. :laola . ker pa moram, moram, dodat, da bi bil že počasi čas, da bi prehrani, obroku po teku posvetili malo več pozornosti. več tekačev, se ni strinjalo, s tem , da so bili na razpolago kar trije menuji, na žalost, vsi mesni... :? le v razmislek..
nekaj slikc : http://imgur.com/a/bHdCB
Zelo lepo organizirana tekma,kljub zahtevnosti tako terena kakor tudi poteka čestitke organizatorju.Bile so manjše napake,pa dobro ,vsak začetek je težak.
G.Tomo ima še po eni strani prav,tekma je bila izbirna zelo zahtevna moraš omogočit vsem možnost borbe za mesta v reprezentanci.Jaz sem se kot rekreativec odločil za dva kroga in sem zadovoljen z svojo udeležbo in tekom.Mogoče za razmislek org,narediti kategorijo za nas polžeke če si želi več udeležbe.LP Meža
Uporabniški avatar
 primus
Čestitke organizatorjem, res so se potrudili, bila je to dobro organizirana - in težka tekma. Ampak ok, je bilo državno prvenstvo in tu ni hecov. Očitno :)
Jaz sem se boril s progo, manj z ostalimi - in sem imel dosti dela :) Ne vem kaj je bilo huje, strmina navzgor, vratolomni spusti, kroženje, kar vse morda? :)
Hvala vsem navijačem ob progi, še posebno sem bil vesel 2MUCH4ME (ne zameri, moje sočne besede so bile zgolj odraz trenutnega stanja duha :))
Saj bi rekel drugo leto pa spet, ampak moram najprej vse skupaj malo pozabit :)
Pa vseeno, pivo na koncu je pa lepo sedlo! Hočem rečt, da ko je enkrat vse skupaj uspešno za tabo, je pa zadovoljstvo veliko.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA