prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

#340255
Letošnji 65. PST sem tekel v obratni smeri. Naključje je hotelo, da sem pri stopnicah srečal Žano Jereb. Prehitela me je, ko sem se pri pitniku ustavil, da bi pil vodo. Ker se ne dogaja pogosto, da imam priložnost teči z oziroma za udeleženko olimpijskih iger leta 2012, sem ji začel slediti. Tri oziroma štiri kilometre sem ji sledil brez težav. Znoj mi je dobesedno tekel v potokih, Žana pa je imela dres popolnoma suh in ni kazala nobenega znaka utrujenosti. Ker je bil pred mano še Golovec in sem bil žejen, sem se moral ustaviti na Uršičevem štradonu, Žana pa je odvihrala naprej in sva se ponovno srečala, ko je obrnila nazaj. Posledica tega je bila ta, da sem v začetnem delu vzpona na Golovec moral narediti korak ali dva, da se mi je umiril srčni utrip in potem do konca nisem imel več nobenih težav. Že dolgo časa nisem tekel kroga pod tremi urami, sem se pa zamislil nad dejstvom, da sem počasen in da ničesar ne ukrenem, da bi to tudi popravil.
#340262
Sem bil po dolgem času na PST-ju prejšnji teden. Tole s pitniki je res zakon, ker ne rabiš vode s sabo nosit. Edino dan je že tako kratek da ga je težko obrniti še podnevi. Moj peti cel krog letos. Vendar daleč najpočasnejši s 2:50.

Si pa želim z legendo Zajcem enkrat odteči še en krog.
#340267
Tudi jaz sem danes srečala Žano Jereb...in razmišljala o tem, kako fajn šport je tale tek, ko tečemo na istih progah in tekmah kot olimpijci :D . Pa čeprav s povsem drugačno hitrostjo :wink: .
#341301
zajc napisal/-a:
matej712 napisal/-a:Naslednji teden se mogoče tudi sam pridružim ;)

Ali bi šel kdo z nama? Start v soboto, 17.9., ob 7h, izpred Ljubljanskih mlekarn oz. pri meni. Tempo bo pogovorni (karkoli to že pomeni :lol:).


misliš soboto, 19. 9., kajne.
  • 1
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA