Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zdaj se pa še sam javljam. Lahko rečem, da je bilo super- odvisno kako vzameš. Dan sem si dobro splaniral, saj je bilo le na trenutke prevroče,predvsem od Ljubelja do Stola. Ob 4.00 sem pričel v Kamniški Bistrici z spremljevalcem Ivijem Hrastovcem,legenda dolgih tur. Na vrh prispema v 1h in 47 minut, kar je bilo skoraj prehitro. Tomaz naju je na vrhu poslikal in naredil krasne slike, predvsem dvajset minut kasneje, ki je začelo nebo se obarvati v oranžno. Dolgo se ne zadrživa in na Jezerskem sva bila že v uri in 5 minut. 3h vsega skupaj, kjer so ceste sem imel vedno avto s punco in njeno sestro zraven za vse potrebna okrepčila. Vzpon na Močnikovo sedlo, spust v Jelendol(ni bilo konca ceste), sledi nekaj vzpona in spusta v Podljubelj. Pridruzil se nama je moj dobri hribovski kolega Urban Žitnik. 6h gibanja. Tečemo po cesti in kasneje kolovozu na Ljubelj. Od tukaj pa seveda na Stol, in nanj pridemo s skupnim časom 8h45 minut. Nekako sem postal močan in dejal da lahko gresta počasneje, jst sem kar dobro tekel k Valvasorju, opravil spust v 30 minutah. Alešu Štefetu velika zahvala, makaroni so me čakali in pivo. Pivo mi je kar pomagalo,, saj sem gaže prej med potjo nekaj srknil. Zdaj pa ta cesta v Krmo 27 km. Nisem vedel, kaj naj pričakujem, a mi je dobro uspela. Smsi kolega Marjana Z. so me bodrili in se nisem predal. Tekel sem brez majice, saj je bilo kar sparno.Avto sem imel skozi ob sebi in veliko pil, predvsem gazirane pijače, radenska in ledeni Malt je zelo pasal. V primerjavi s Trilerjem sem to cesto sigurno opravil veliko bolje, še bolje bi bilo če ne bi tolkokrat se moraj ustaviti nekje v grmovju na potrebi.13hin nekaj minut začneva z Lese proti očaku. Še prej sem nekaj piva vrgel v vodo pri koritu.Za mimogrede nazaj. Hitro hojo sva imela z Urbanom, tukaj ni bilo nič več s hrano,, že dolgo od tega, oz. nazadnje sem jedel pri Valvasorju, saj zdaj mi nič ne paše. Samo pijača . Kurica je strma kot pes,, na Planiki se malo bolj oblečema in zdaj gremo na očaka. Kot da bi me začela višina matrat, težke noge, v bližini Malega Triglava odpove ura, zaradi baterije. Do sem je celotna sled potegnjena od začetka. Imel sem še Urbanov Suunto, ki je dodaten track od korita v Krmi do vrha Triglava za dokaz. Na vrh prideva z Lese v 3h in dvajset minut. Na vrhu poslikam uro, saj drugače ni šlo. 16h 22 minut. Popravljen Trilerjev rekord za 45 minut. Ta čas se seveda lahko popravi, pod 16h zagotovo s kakšno bližnjico in krajšimi postanki. Drugo leto ponovno napadem te tri vrhove.Največj zahvala punci Staši, Tjaši. Spremljevalcema Iviju in Urbanu. Bila sta izjemna!. Alešu za pijačo in jedačo pri Valvasorjevem domu. Dobre volje je v tem domu vedno dovolj. Mateji, ki me je prišla spodbudit in seveda Marjanu, ki je bil celi dan z mano prek smsov. Zagotovo bi mi pomagal, a je imel službo skozi celi dan. Mora pa biti itak v mirovanju, saj ga naslednji dan čaka napad na rekord transverzale, da postavi vse na svoje mesto z gps sledenjem.

Če se greste takšne zadeve objavite tracke, ker drugače ne govorit o kakšnih časih/rekordih brez dokazov kot se že dobro ve kdo je v takšnih zadevah dober in skrivanju poti.

Slike, blog in kakšen filmček bo pa v prihodnje

https://connect.garmin.com/page/activit ... id=2554628

Sled od korita v Krmi do Triglava

http://www.movescount.com/moves/move74005334

Srečno

Dejan
redbull87 napisal/-a:...Če se greste takšne zadeve objavite tracke, ker drugače ne govorit o kakšnih časih/rekordih brez dokazov kot se že dobro ve kdo je v takšnih zadevah dober in skrivanju poti...

??? Mogoče bi bilo koristno, če vsi preberete kolumno M. Robleka v zadnji številki Tekac.si!
Sploh ne govorim o slovarjih. Ne govorim o tem, kako kdo pripoveduje in kako bi moral pripovedovat. Gre za to, da ne razumem napisanega. Se takrat, ko se lotim branja, me mine. Vcasih moram kaksen stavek veckrat prebrat, da ga razumem.

Sem prepricana, da ne dlakocepim. Tako pac je, branje je izredno otezeno, zato tudi cedalje redkeje spremljam blog.

Pa cestitke za podvig.
Čestitke za izjemen podvig :clap: :clap:
Slovenski alpski tris je res težka preizkušnja. V osnovi gre za 24 urni izziv, ki ga je uspelo do sedaj peš opraviti le peščici Slovencev (vem le za tri).
Ta rekordni čas pa vliva upanje predvsem tistim, ki si do sedaj niso upali pomisliti, da bi se tega sploh lotili, čeprav so morebiti realni kandidati za 24 ur :).
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA