Koroško hribovski izziv K-24
V soboto smo v Črni ob 00.00 h pričeli s hojo po poti K-24 in jo uspešno prehodili
Romana,ki je pot ponavljala 4 tič,potem Nino 2 gič. Jan, Ernest, Marko in Ivan prvič. Seveda sedaj,ki so najboljši pogoji smo se "lotili" takoj Pece. V takšnem vremenu nismo pričakovali nobenih težav. Sestop proti Kumru v strjeni koloni po eden, nihče ni zaostajal.Romana,ki je hodila prva si je zaslužila samo dva popravka smeri. Na Repiji smo si nalili novo tekočino,čas je bil tudi za kratek zalogaj. Pospravili smo tudi čelke. Na Olševi se je obetal začetek lepega dneva. Pri sestopu srečamo pohodniški par, ki je izgubil upanje,da bosta ta dan prva na Olševi. Pri Bukovniku zadnji trenutek pridrvi Aleš z avtom, tako, da lahko zamenjamo obutev. Na koči na Grohutu si privoščimo zajtrk, tako , je vzpon Raduho lažji. Na Loki zopet popijemo pijačo potem pa veselo po Smrekovškem pogorju. Od Loke naprej se razdelimo v dve skupini. Nino ,Romana in Jan so hiteli naprej, jaz pa sem z navezo Celjski grofje,kot sem jih že prej imenoval ,bil vodnik. Pri domu na Smrekovcu nas počaka Jan, ker sta mu Romana in Nino ušla naprej.Na koči je bil Ivan potreben počitka, zato smo odšli sami proti Slemenu. Dogovor je bil, da bo prišel za nami ali pa ga poberejo na poti domov Celje. Tako smo mi uspešno prišli čez Uršljo goro v Črno ,kjer nas je že nekaj časa čakala Romana.Tudi utrujeni Ivan je uspešno prišel za nami , tako ,da je naš načrt v celoti uspel.Še enkrat čestitam novim članom kluba.
https://plus.google.com/photos/107544838473719789418/albums/6157620308058758945?authkey=COyz0arFzP2BogELp. Janez