Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Najprej čestitke za rezultat! Bravo!!

Vendar pa me žal, zelo moti tvoja napadalnost in že kar ŽALJIVO nespoštovanje nekaterih tvojih konkurentov.

redbull87 napisal/-a:
Če se greste takšne zadeve objavite tracke, ker drugače ne govorit o kakšnih časih/rekordih brez dokazov kot se že dobro ve kdo je v takšnih zadevah dober in skrivanju poti.
Dejan

Če bi razmišljal, tako kot ti, bi se enako lahko obregnil ob dejstvo, da nisi pripel podatkov za srčni utrip. Na nek način dopuščaš možnost dvoma, da si dejansko celo traso zares pretekel ali pa si mogoče kako drugače prečil ravninske odseke. In da se razumemo, NE TRDIM da je nisi pretekel!!

Tudi Tracki niso nek 100% verodostojen dokaz, da si nekje dejansko bil. Ni potrebno biti nek velik računalniški strokovnjak in lahko prirejaš podatke kakor ti paše. Prosto dostopnih programov je kar nekaj.

Vsakdo ki podira rekorde, bi moral namero javno napovedati in vsak, ki kakorkoli dvomi ima možnost in priložnost da "konkurenta" kontrolira, če to seveda želi.

Svoji nameri o štartu po slovenski planinski poti sta lepo napovedala tako Triler kot pred kratkim tudi Zupančič.

Da pa ne bo pomote, še enkrat: BRAVO in ČESTITKE za VRHUNSKI rezultat!
ahh, ne skrbite, ce bi kdo kdajkoli in kakorkoli "goljufal" pri taksnih ali drugacnih podvigih...ce bo to storil, bo sam sebi nalozil breme, ki ga bo nosil s sabo vse zivljenje - vsak vecer ko bi sel v posteljo bi se spolnil kaj je storil, samo za to da bi izpadel "car" ...tako, da naj nobenga to ne skrbi, ker bi vsak naredil samo sebi najvecjo skodo.
To da tvoje obnašanje nikamor ne sodi (še najmanj pa v hribe) je itak jasno. Ob tem ko provociraš druge s tem da trdiš, da prirejajo podatke, pa si tudi jaz ne morem kaj, da se ne bi vprašal: "Kako je mogoče da si na Teku na Grintovec tekel skromnih 1 h 41 min, na 100 km daljši preizkušnji, pa si bil le dobrih pet minut počasnejši?" Oglašam se zato, ker je to "za nalašč" podiranje rekordov že prešlo vse meje zdravega razuma in je samo še vprašanje časa kdaj se bo komu kaj pripetilo. No, nekomu se je že.
Bojan Ambrožič napisal/-a:To da tvoje obnašanje nikamor ne sodi (še najmanj pa v hribe) je itak jasno. Ob tem ko provociraš druge s tem da trdiš, da prirejajo podatke, pa si tudi jaz ne morem kaj, da se ne bi vprašal: "Kako je mogoče da si na Teku na Grintovec tekel skromnih 1 h 41 min, na 100 km daljši preizkušnji, pa si bil le dobrih pet minut počasnejši?" Oglašam se zato, ker je to "za nalašč" podiranje rekordov že prešlo vse meje zdravega razuma in je samo še vprašanje časa kdaj se bo komu kaj pripetilo. No, nekomu se je že.

Bojan. DEJAN je čisto vredu fant.
Če ti pa ni všeč da postavlja rekorde je pač tvoj problem, namreč ko je Klemen nizal rekorde in izzive si bil ves navdušen in oh in spolh.
To se da prebrati iz tvojih zapisov na blogu in forumih, tako da Bojan malo razmisli preden pišeš neumnosti.
Da se pa priloži vsaj kak trek ali zapis poti če se že izpostavlja po medijih itd.. kak izziv je kdo opravil se mi zdi pa tudi samoumevno. Drugače bi bilo ,če bi se hvalil doma ženi v postelji kje je bil in ........vendar nekateri tega pač ne naredijo. Zakaj ? Je pa verjetno več rzlogov...
lp
pohodnik
pohodnikgornik napisal/-a:
Če ti pa ni všeč da postavlja rekorde je pač tvoj problem, namreč ko je Klemen nizal rekorde in izzive si bil ves navdušen in oh in spolh.
To se da prebrati iz tvojih zapisov na blogu in forumih, tako da Bojan malo razmisli preden pišeš neumnosti.
pohodnik

Sploh se ne gre za to, kdo je vredu fant in kdo ne. Gre se za odnos do dejanj, do sočloveka, do vsega. Gre se za način pristopa h stvari. Nisem na nikogaršnji strani, ampak to provociranje in na trenutke celo žaljenje tudi meni ni všeč.
MančaPomaranča napisal/-a:
pohodnik

Sploh se ne gre za to, kdo je vredu fant in kdo ne. Gre se za odnos do dejanj, do sočloveka, do vsega. Gre se za način pristopa h stvari. Nisem na nikogaršnji strani, ampak to provociranje in na trenutke celo žaljenje tudi meni ni všeč.

Manča Pomaranča se strinjam.
Zato Dejan predno objaviš kako stvar jo daj v lektoriranje ženi. :D
Bojan glede nesreč, pa to tudi tebe so pred leti s helihopterjem reševali plačali pa smo davkoplačevalci.Zato predlagam, da se predhodno zavaruješ - plačaš članarino PZS ....

Obeta se lep sončen vikend, zato le v hribe, gore, kamor kdor želi.
Pa Srečno in varno pot želim.
lp
Da se pa priloži vsaj kak trek ali zapis poti če se že izpostavlja po medijih itd.. kak izziv je kdo opravil se mi zdi pa tudi samoumevno. Drugače bi bilo ,če bi se hvalil doma ženi v postelji kje je bil in ........vendar nekateri tega pač ne naredijo. Zakaj ? Je pa verjetno več rzlogov...
lp
pohodnik

Ne gre za to da ne bi smel postavljati rekordov. Gre za odnos do vsega skupaj, ki ga Dejan nima. Postavljanje teh rekordov ima samo en cilj, ki ga Dejan niti ne skriva - poveličevati sebe, čim bolj ponižati druge. Prišlo je celo tako daleč da ga moti da drugi pa svojih dosežkov ne objavljajo na velik zvon. To je postalo preprosto nevzdržno. Priznam da sem jezen nase, da sem se uspel sprovocirati zaradi takih nizkotnosti. Se ne bom več oglašal na to temo, ker mi je jasno da nima smisla. Nekaterih se nikoli nič ne prime. Bom pustil da se pobijete in bo v hribih kmalu spet mir.
A ppotem Bojan ti hoces da drugi ne smejo laufat naokrog in to lahko ppcne samo tvoj kolega Klemen. Najbolje bi bilo tako in bi le eden bil. Za 17h ste morali kar posteno leteti, tko da ne govorit da jst divjam po hribih. Omenil si tekmo na Grintovec in cas, ne vem kaj si s tem mislil. 2 urne tekme me ne zanimajo, na taksnih mi je pomembna le druzba zato sem se je udelezil. Nekaterim ustreza alsfalt, drugim skale. Zdaj ce tebi ne, sruge pusti pri miru. Nocem biti nesramen, a ce bo cas se Grintovce popravimo, vendar jaz se vsaj podpisem v knjigo, vam se tedaj ni niti to ljubilo. Marsikaj to pove, ce si sploh bil tam npr. OJstrica?

Lp
redbull87 napisal/-a:Se vidi, da so tebe tut čist obrnal.
Od januarja pa do zdaj nisem od tebe dobil niti pozdrava, pa sva se marsikdaj videla--tko da jaz se tudi ne bom nič kaj matral okrog tega,, se pač vidi v katere vode si zaplaval. Ne samo iz mojega vidika,ampak tudi od mnenja drugih.

lp

Redbull87 mislim da imaš en velik problem pri razumevanju napisanega. Daj prosim dvakrat preberi in malo razmisli kaj ti želimo sporočit. Nebi pa čisto nič škodilo, če bi tudi svoje prispevke pred objavo prebral. Pa slovnica gor ali dol....

Če misliš, da smo vsi drugače misleči proti tebi, pa res ne vidim smisla zakaj se sploh še trudiš in nas tukaj prepričuješ o svojem prav na način da obtožuješ vse in vsakogar.

Saj nismo več otroci in zato se obnašaj letom primerno.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA