- 12 Apr 2015, 10:28
Dragi tekači, prosim vas za pomoč, ker s svojim raziskovanjem enostavno ne pridem nikamor. Predvsem zato, ker v zadnjih štirih letih pavze (dva otroka), nisem čisto nič spremljala tekaške opreme in iščem in berem brez vsake podlage. V tem času sem tek po cestah in urejenih poteh zamenjala za grob makadam, travnike, gozdne poti s koreninami in skale. Kupila dva para Salomonk, ki mi milo rečeno nista ustrezala, in tečem v (zdaj že zgonjenih) Asicsih GT1000. Ampak apetiti so čedalje večji, tudi kondicija je (spet) vse boljša, in treba se bo obut. Kje začet?
Želim si robusten in stabilen copat z dobrim oprijemom. Sem zmerna do močna pronatorka, marsikje so mi že rekli, da pri trailih to ni pomembno, ampak si vseeno želim nek stabilen občutek (me pa zanima vaše mnenje, če je to res) . Minimalizem mi ne diši. Salomon tudi ne. Poleg tega, katero znamko in model, (kot da že to ni dovolj), sem ugotovila tudi to, da jih ne moreš kupit v prvem Tomasu (ali Hervisu ali Rossiju ali Intersportu...). Skratka sprijaznila sem se tudi s tem, da bo treba naredit izlet v Ljubljano, ampak z dvema malčkoma ne morem naredit turneje po nevemkoliko trgovinah. Zato upam, da bom z vašo pomočjo uspela naredit nek izbor, KAJ pomerit, in KJE.
Aja, če bi se kaj dalo kupit v Celju, bi bilo pa sploh noro super.
Za nasvete vam bom res hvaležna.
Želim si robusten in stabilen copat z dobrim oprijemom. Sem zmerna do močna pronatorka, marsikje so mi že rekli, da pri trailih to ni pomembno, ampak si vseeno želim nek stabilen občutek (me pa zanima vaše mnenje, če je to res) . Minimalizem mi ne diši. Salomon tudi ne. Poleg tega, katero znamko in model, (kot da že to ni dovolj), sem ugotovila tudi to, da jih ne moreš kupit v prvem Tomasu (ali Hervisu ali Rossiju ali Intersportu...). Skratka sprijaznila sem se tudi s tem, da bo treba naredit izlet v Ljubljano, ampak z dvema malčkoma ne morem naredit turneje po nevemkoliko trgovinah. Zato upam, da bom z vašo pomočjo uspela naredit nek izbor, KAJ pomerit, in KJE.
Aja, če bi se kaj dalo kupit v Celju, bi bilo pa sploh noro super.
Za nasvete vam bom res hvaležna.
Nobena tekma ne motivira bolj kot tekma s sabo.