Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Še vedno je zadnja septembrska nedelja v Konjicah rezervirana za tekaški dogodek, ki ga odlikuje razgibana proga, ki teče skozi Dravinjsko dolino, mimo vinorodnih gričev konjiških Škalc, do mesta Zreče, kjer se obrne in tekače pripelje nazaj do vznožja Konjiške gore ter skozi ciljno črto v samem središču starega mestnega jedra Konjic.
Letos obljubljamo še več programa, še več vzdušja, še več domačnosti in še več … duše! Dobrodošli na 3. Konjiški maraton – na maraton z dušo!

Letos v treh dolžinah!
V nedeljo 28.6.2015 tudi priprave na Rogli! Brezplačna prijava.
Cenejše prijave še do 3.7.!

Povezavo tako poznamo :D
http://www.konjiskimaraton.si
Sem se že prijavil na maraton v prvem roku, je bilo najceneje! Letos grem na 10ko, ki je tudi državno prvenstvo in me prav zanima kako bo teči z najboljšimi. :D

Za Roglo pa še ne vem če bo zneslo, mogoče pa tudi to preizkusim, še nisem nikoli tekel tako visoko... pa med kravami tudi ne :lol:
Hehe, predlani je bil zjutraj tak naliv, da se je komaj kaj videlo na avtocesti. Do štarta se je uneslo in je rahlo deževalo cel tek. Temperatura pa je bila tistih idealnih 12-15 stopinj. Manj energije gre za hlajenje, glava pa bi se rada čim prej spravila nazaj v cilj in na suho. Itak, da potem padajo osebni rekordi. Moj je tudi ;)
tekac86 napisal/-a:Trasa je primerna za doseganje dobrih rezultatov. Prve štiri kilometre se rahlo dviguje, potem je kakšnih 200 m klanca, potem pa se dobre štiri kilometre rahlo spušča. Kar nekaj kolegov je teklo predlani osebnega na 10km. Lani je bilo kar toplo... :?

Zagotovo lahka po mojem. Na začetku se res malo dviguje, na sredini še res tisti mali klanec, dosežeš Zreče, nato samo pot navzdol, Konjice in staro mestno jedro ter cilj. 10km z levo nogo, 21 pa zaenkrat še ne grem, ker sta dva takšna kroga zame preveč.
bod napisal/-a:Hehe, predlani je bil zjutraj tak naliv, da se je komaj kaj videlo na avtocesti. Do štarta se je uneslo in je rahlo deževalo cel tek. Temperatura pa je bila tistih idealnih 12-15 stopinj. Manj energije gre za hlajenje, glava pa bi se rada čim prej spravila nazaj v cilj in na suho. Itak, da potem padajo osebni rekordi. Moj je tudi ;)

Lani je blo sončno, mogoče bo pa letos sneg zjutraj presenetil??? :lol:
E, moj Koki. Nič ni podarjeno ---- ne na progi ( kjer z veseljem garaš ),
-------- niti paketa !!! Paketa itak plačaš.Del paketa pa podarijo, sponzorji !!!
Jasno, da so stroški. Ta dva teka imata za mene absolutno PREDRAGO startnino !!!!!
Ene zanima paket, mene pa višina STARTNINE.Tak pač je.
U prolazu, prijavljen sem na obe tekmi. Kaj pa PREVOZ na tekmo?
In na koncu je matematika, vemo v kateri smeri.
Tudi tek ni zastonj.Upam, da veste kaj mislim.
Lp
Res je, nič ni danes podarjeno, je pa kupljeno! Sej z vsako prireditvijo na prostem so velik stroki... sam sem enkrat to delal v študentskih časih in nikoli več, je predrago in preveč riskantno!
Drugač pa glede cene, se lahko strinjava, da če kupčuješ na začetku, ''predprodaji'' bi lahko rekli.... sploh ni drago. Maratoni pa niso ravno letalska družba, da je last minute bolj poceni, samo da prodajo mesta! A ni tako?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA