Jaz imam model, ki si ga napisala pod št.3 in sem zelo zadovoljna.
Dobro se obnesejo tako po snegu, kot tudi po makedamskih poteh, pa
tudi po asfaltu.
Začetnih nekaj km se je treba malce navdit, mene so malo ožulile,
kasneje pa je bilo v redu.
Jaz imam model, ki si ga napisala pod št.3 in sem zelo zadovoljna.
Dobro se obnesejo tako po snegu, kot tudi po makedamskih poteh, pa
tudi po asfaltu.
Začetnih nekaj km se je treba malce navdit, mene so malo ožulile,
kasneje pa je bilo v redu.
Vidim, da ne prebirate POLET-a ?!
Pred nekaj časa sem opisal razliko med moškimi in ženskimi modeli.
Na kratko; tri osnovne razlike.
1 ožja peta; zaradi drugačne oblike ženskega stopala
2 zaradi širine bokov so ženski modeli narejeni za malo večjo pronacijo
3 taradi manjše teže tekačic so modeli temu primerno tanjše blaženi
Tu je razlika in zato priporočam ženske modele za tekačice. Modelov je bilo včasih res manj, se pa to zelo popravlja in je razmerje že blizu 1:1; vsaj za modele 2005 (V TS2 ) to velja.
Drugo vprašanje ne razumem najbolje; problem je verjetno širina?
Prav ta teden dobivamo v trgovine npr. model PEGASUS ženski do velikosti 44 in to v dveh širinah. Klasika in ožji model, podobno velja še za model Stucture TRIAX.
Superga
Vidim, da ne prebirate POLET-a ?!
Pred nekaj časa sem opisal razliko med moškimi in ženskimi modeli.
Na kratko; tri osnovne razlike.
1 ožja peta; zaradi drugačne oblike ženskega stopala
2 zaradi širine bokov so ženski modeli narejeni za malo večjo pronacijo
3 taradi manjše teže tekačic so modeli temu primerno tanjše blaženi
Tu je razlika in zato priporočam ženske modele za tekačice. Modelov je bilo včasih res manj, se pa to zelo popravlja in je razmerje že blizu 1:1; vsaj za modele 2005 (V TS2 ) to velja.
Drugo vprašanje ne razumem najbolje; problem je verjetno širina?
Prav ta teden dobivamo v trgovine npr. model PEGASUS ženski do velikosti 44 in to v dveh širinah. Klasika in ožji model, podobno velja še za model Stucture TRIAX.
Superga
Še o številkah;
Vsak model ima napisano tudi dolžino v cm !
To si velja zapomniti saj so med "klasičnimi" številkami lahko razlike. Modeli, ki so enaki po cm pa so enako dolgi (razlika pa je še vedno lahko v širini.
superga
Še o številkah;
Vsak model ima napisano tudi dolžino v cm !
To si velja zapomniti saj so med "klasičnimi" številkami lahko razlike. Modeli, ki so enaki po cm pa so enako dolgi (razlika pa je še vedno lahko v širini.
superga
Drugo vpr. pa je bilo misljeno v smislu: moska st.43 = 27.5cm. Zanimalo me je, ce se pri zenskih modelih copat dolzine 27.5cm tudi "imenuje" st.43 (ali pa je pri zenskih modelih 27.5cm = recimo st.45)
Drugo vpr. pa je bilo misljeno v smislu: moska st.43 = 27.5cm. Zanimalo me je, ce se pri zenskih modelih copat dolzine 27.5cm tudi "imenuje" st.43 (ali pa je pri zenskih modelih 27.5cm = recimo st.45)
superga napisal/-a:Veggie; Za model CERIGO bom točno preveril jutri v pisarni, čeprav mislim, da bi morala dolžina odgovarjati tako moški kot ženski velikosti. superga
superga napisal/-a:Veggie; Za model CERIGO bom točno preveril jutri v pisarni, čeprav mislim, da bi morala dolžina odgovarjati tako moški kot ženski velikosti. superga