Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Asparagus
[
lenči napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Danes se moram pohvaliti. 7.15 sem se pognala proti Kresnicam in premagala 17km razdaljo v solidnem tempu pod 6.30 na km :D in z dobrim občutkom na koncu, da bi zmogla še malo dlje :D . Najboljši možni začetek dneva :D , najbrž mi je zato v nadaljevanju uspelo tudi vse ostalo.

Supercaaaa, lepa je ta trasa....samo če bi šla z mano, bi trajalo kar malček dlje :wink: .
[

Bi bilo pa bolj zabavno, če bi šla s tabo. :wink: Danes sem bila spet že zjutraj na progi, prva izmed tekačev, šla sem "samo 14 km" ker me jutri čaka izlet v hribe, pa še noht imam poškodovan :? .
Uporabniški avatar
 Asparagus
Sursika napisal/-a:Pa se spet javljam. Na žalost s slabimi novicami :( . Od mojega prisilnega počitka zaradi poškodbe, sem poskusila s tekom 2x in očitno se stvar ne bo kar na hitro pozdravila. Že ob 2 minutah teka sem namreč spet čutila bolečino in občutek zategovanja. Mislim, da bom za kakšno leto presedlala na kolo :( .

Tudi kolo je fajn, lahko prideš dlje in imaš izlet in trening obenem :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Sursika napisal/-a:Pa se spet javljam. Na žalost s slabimi novicami :( . Od mojega prisilnega počitka zaradi poškodbe, sem poskusila s tekom 2x in očitno se stvar ne bo kar na hitro pozdravila. Že ob 2 minutah teka sem namreč spet čutila bolečino in občutek zategovanja. Mislim, da bom za kakšno leto presedlala na kolo :( .

Kakorkoli, samo da se miga. In če ni tek, je pa kolo. ali pa plavanje....in potem lahko rečeš, da si triatlonka :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:[
lenči napisal/-a:
Asparagus napisal/-a:Danes se moram pohvaliti. 7.15 sem se pognala proti Kresnicam in premagala 17km razdaljo v solidnem tempu pod 6.30 na km :D in z dobrim občutkom na koncu, da bi zmogla še malo dlje :D . Najboljši možni začetek dneva :D , najbrž mi je zato v nadaljevanju uspelo tudi vse ostalo.

Supercaaaa, lepa je ta trasa....samo če bi šla z mano, bi trajalo kar malček dlje :wink: .
[

Bi bilo pa bolj zabavno, če bi šla s tabo. :wink: Danes sem bila spet že zjutraj na progi, prva izmed tekačev, šla sem "samo 14 km" ker me jutri čaka izlet v hribe, pa še noht imam poškodovan :? .

Ha, ha, zabavno bi pa res bilo....nikoli ne veš, kdaj tole spet uštimamo. Samo pred LM sigurno z moje strani ne, še prej pa je Logarska.....uživaj in poštimaj noht :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, v četrtek sem uspela odteči 6 km, lepo v meglenem jutru. Jutri 10 km, potem pa še kakšen krajši tek torek ali sredo. In nato bo sledilo uživanje od Celja do Mozirja. Še dobro, da imamo polži radi vlago, pravijo vremenarji, da nas bo pralo. No, saj ne bo prvič in tudi zadnjič ne :-- :lol: . Samo da se bo uživalo in migalo.

Migajte polžki, migajte :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, takole, odpolžala sem do Letuša, potem pa sem si naročila taksi :-) (berisvojegadragegapress). tudi odnehati je treba včasih znati in poslušati telo.

Ksenija je uspešno prišibala do Mozirja :laola , vmes smo pa še eno tekačico spravili izven njenih mentalnih okvirjev zmožnosti glede razdalje :clap: :clap: . Saj če gre moj tempo, itak daleč pride :lol: .

Uživajte lep deževen dan :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Ja, takole, odpolžala sem do Letuša, potem pa sem si naročila taksi :-) (berisvojegadragegapress). tudi odnehati je treba včasih znati in poslušati telo.

Ksenija je uspešno prišibala do Mozirja :laola , vmes smo pa še eno tekačico spravili izven njenih mentalnih okvirjev zmožnosti glede razdalje :clap: :clap: . Saj če gre moj tempo, itak daleč pride :lol: .

Uživajte lep deževen dan :clap:

Čestitke vsem trem :clap: .
Uporabniški avatar
 pajo
Jp naši polžki kar počivajo. Ma saj ne samo pisati jim je teško. Enako velja tudi za mene. Migam sicer še nekaj ne več kot sem ampak za silo bo že. Včasih me tudi kaj boli tako, da vem, da sem še živ. Aja LJ maraton bo kmalu. Se vidimo mogoče.
Uporabniški avatar
 Asparagus
pajo napisal/-a:Jp naši polžki kar počivajo. Ma saj ne samo pisati jim je teško. Enako velja tudi za mene. Migam sicer še nekaj ne več kot sem ampak za silo bo že. Včasih me tudi kaj boli tako, da vem, da sem še živ. Aja LJ maraton bo kmalu. Se vidimo mogoče.

Tudi jaz pridem na LM, na 21, če bo vse po planu, če ne pa 10. :D
 Kse Nija
nikakor da se prijavim pod svojim uporabniškim imenom, tko da evo mene nazaj... jaaa Celje Mozirje sem zmogla... jupija haha.. se vidimo na LM ;) Ksenija
Uporabniški avatar
 Asparagus
Welcome back Kse-Nija! Saj smo še vsi tukaj, samo začetniškega navdušenja ni več in o izboljšavah osebnih rekordov ne moremo poročati, saj smo v Polžji sekciji :D in imamo bolj sproščen odnos do teka . Dosežek je, da naša rekreacija traja že toliko let (8,5 v mojem primeru) in to se vidi tudi iz te teme. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Včeraj sem se komaj zbrcala :evil: , da sem šla tekat. Po tistih 5 km pa sem se samo smejala :D :lol: . Bolje to, kot nič. Ja, je treba imeti kar nekaj volje, da se spraviš v pogon :wink: . tudi za tule napisat je tako :-- .
Polžki, migajte, migajte, to je ta pravo :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, danes je pa res čudovit dan za tek. Sem najprej rekla, da mogoče pa spravim 8 km skupaj, potem pa se mi ni dalo nehat in sem jih nabrala lepih polžastih 10 :-- . Res je lepo, ko se miga :clap: :laola
Polžki, imejte se lepo in migajte :juhuhu: :laola
  • 1
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA