Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Tako štartno številko ena imamo :clap: , sedaj je na vrsti razpis, katerega najdete na spletni povezavi sladkih6.si.

Torej tudi letos se bomo sladkali ob obloženih mizah s pecivom (vsaj tisti, ki ne bomo tekli), molili bomo ,da tokrat ne bo dežja, v vsakem primeru pa verjamemo, da se bomo imeli super, ne glede na rezultate teka. Sladkih6 pač že zdavnaj ni samo tekmovanje, ampak je tudi druženje in tega slednjega nam zadnje čase kar manjka...

Letošnja novost je, da bo meritve izvajala ekipa Pro-Time, ki uporablja čipe v štartni številki, tako da letos tek brez štartne številke ne bo mogoč. Že sedaj vas opozarjam,da je čip nalepljen na zadnji strani štartne številke in nalepke ne trgajte iz štartne številke, drugače vaši rezultati ne bodo zabeleženi in tako se boste samo družili :D

Vse ostalo ostaja enako kot lani, tudi omejitev štartnih mest na 130, zato pohitite. :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Jančika napisal/-a:Sem prav razumela - malico se plača samo za spremljevalce?

Da, malica za tekmovalce je všteta v štartnino.
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako Ljubljanski maraton je za nami in čas je, da potegnemo iz naftalina letošnji sladkih6.

Obveščam vas, da so prijave možne samo še do petka, kar pomeni, da mora biti plačilo izvedeno najkasneje v petek na TR, upoštevajte en dan zamika pri plačilu, zato morate plačilo izvesti najkasneje v četrtek.

Če je plačilo bilo izvedeno in nimate kljukice pod "Plačano" na SEZNAMU PRIJAVLJENIH mi prosim to sporočite.
 Uheeec
če bi se slučajno kdo rad udeležil teka sladkih6, mu lahko prodam startnino...
zaradi begunske krize, sem službeno prikovan na slovensko-hrvaško mejo, tako da se teka ne bom mogel udeležiti...
delovnik imamo precej gibljiv, tako da nič ne vem, kaj se bo dogajalo naslednji dan, oz. koliko časa bo ena akcija trajala (zadnja akcija je trajala 106 ur v kosu, ko sem prišel v službo in odšel iz nje)

Vreme: je možno povračilo startnine?
Uporabniški avatar
 Vreme
Danes je zadnji dan za prijavo, pod pogojem,da bo jutri izvedeno nakazilo na tr.

Vse nadaljnje prijave so možne samo po predhodnem dogovoru!
Uporabniški avatar
 RoKo
Uheeec napisal/-a: zaradi begunske krize, sem službeno prikovan na slovensko-hrvaško mejo, tako da se teka ne bom mogel udeležiti...delovnik imamo precej gibljiv

sem čakal s prijavo, vendar ne bo nič, en razlog je naveden zgoraj, drugi pa je precej slaba pripravljenost, kar je tudi delno posledica zgoraj citiranega.
Lep dan v Sladkem vrhu želim vsem. :laola
Uporabniški avatar
 zz topka
Ma, kako lahko dvakrat zaporedoma ponovim, da ne morem? :evil: :twisted:
Sem že lani to rekla .... in letos pa spet?
Jej, jej, ne bo šlo tako naprej. 8)
Koleno me nejki zeza... pa se moram mal šparat, kar pomeni, da je urca ali dve SPREHAJANJA na dan zadosti zame.
Dokler koleno ne ozdravi, seveda.
Vsem želim veliko sladkih užitkov in veliko nabranih kilometrov. :laola
Nazadnje spremenil zz topka, dne 30 Okt 2015, 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 RoKo
Vreme napisal/-a:Vse nadaljnje prijave so možne samo po predhodnem dogovoru!

Lahko pridem pogledat, če bom slučajno na Šentilju? :D
Uporabniški avatar
 RoKo
RoKo napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Vse nadaljnje prijave so možne samo po predhodnem dogovoru!

Lahko pridem pogledat, če bom slučajno na Šentilju? :D

Ne bo nič, sem na svojem deloven mestu 7-19.
 srnec1
Lep pozdrav. Mene pa zanima če se da še 1ga tekača vštulit v soboto. Vem da sm drgač prepozn sam nism vedu a morm na šiht al ne. Jutr zvem za 100% če delam al ne. Se da če dobim fraj da plačam jutri prijavnino? Pardon za komplikacije :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA