Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni udeleženci :) A ma kdo še kakšno prosto mesto za prevoz v Varaždin? V poštev bi prišli tisti, ki boste šli po avtocesti iz smeri LJ proti Zagrebu, jaz bi vstopil na počivališču Čatež ob Savi (ali pa kje drugje v okolici). Sem namreč ostal brez avta, ki je včeraj doživel totalko :( (po krivdi drugega voznika :evil: )
mojA napisal/-a:Živjo.. razmišljam, da bi v Varaždin prišla že v soboto. Ali mogoče kdo pozna kakšno primerno zadevo za prenočevanje?

Si riješila prenočenje?
Ako nisi, moreš u učeničkom domu u Varaždinu spati za 90 kn, bez hrane. On je na 4 km staze polumaratona - http://ucenickidom-vz.hr/
Blizu je zgodan restoran https://www.facebook.com/restoranbarocco

A u Ptuju ima hostel, oko 100 kn
Hvala Marathon95 - več smu pronašli ugodno nočenje preko bookinga - u jednom penzionu - a sad su nas prebacili u Hotel TUrist za istu cijenu pošto je došlo do neke zbrke - nešto su promašili. Za naš još bolje, imamo i ručak :D! A isto je i veoma blizu stadiona... mi se čini. Vidimo se! :D
mojA napisal/-a:Hvala Marathon95 - več smu pronašli ugodno nočenje preko bookinga - u jednom penzionu - a sad su nas prebacili u Hotel TUrist za istu cijenu pošto je došlo do neke zbrke - nešto su promašili. Za naš još bolje, imamo i ručak :D! A isto je i veoma blizu stadiona... mi se čini. Vidimo se! :D

:clap: :clap: :laola
Evo, pa je za mano še en lep polmaraton. Odlična organizacija, resnično lep tek ter naravnost čaroben Varaždin.
Varaždinski polmaraton sem odtekla kot svojo testno tekmo pred Ljubljanskim maratonom. Malo prepočasi... ampak... vsaj vem kaj me čaka konec oktobra. Sedaj pa razmišljam, kaj še lahko naredim v mesecu dni :| . Pa o vsem skupaj kasneje... :P
Tudi jaz sem vesel, da sem podlegel Erotovim sirenskim vabilom in smo spoznali še en konec Slovenije (jutranja kava v Zavrču je bila kot v kakšni zabiti sredi ameriške prerije) in Varaždin, ki sem ga doslej poznal samo po res prijaznih triatloncih, s katerimi sem bil pred leti na eni češki tekmi.
Imel sem v planu teči tempo 4:30 in mi je ratalo, edino po 17. kilometru (do tja sem imel zastavljen načrt) nisem imel več kaj pospešiti, pač pa sem samo prisopihal do cilja. Organizacija res prijetna in prijazna, za tuš sem vedel (večina po mojem ne, ker nas je bilo samo ene par tam), veter se je okrepil ravno nam v nos, nazaj pa k sreči v hrbet.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA