prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Lepo da me kdo pogreša.......se opravičujem....ampak vsak izgovor je dober pa tud če ga pes v gobcu prinese......ja poglejmo v avgustu smo na teku okoli Bohinjskega jezera oziroma tek 4 srčnih mož ekipno zmagali v sestavi Medo, Fricko, Denis in moja malenkost....častili so v preteklem mesecu Tone in Denis, ampak kljub dopustom smo pridno naberali km, saj se bliža LJ maraton.......se vidmo danes gremo lahko skupaj imamo na programu počasni trening cca 5-5,15 km.
Fricko nimaš dnarja da bi lohk kupu ta program, pa vseeno upam da se nam pridružiš v nedeljo 30km tempo 4:oo do 3:30. drugače smo pa včeraj res tekli tako rekoč lumpi tek, ker smo ubrali nekaj bližnjic, no da nebo nesporazuma bližali smo samo jaz,Medo in Sebo.....Bojan G.,Herman, Janez, Roman, Igor, Tone, Maja, Darinka, Marinka vsi odtekli tadolgo progo......tokrat častil Igor, ker naj bi imel njegov tast rojstni dan......ha,ha,ha....se vidmo.
Včerajšno druženje so utrujeni tekači skrajšali progo .........posledice tekme bmw fest v araboretumu, katerega smo se udeležili v velikem številu in osvojili kopico kolajn. Na 6 km je Denis osvojil 7 mesto skupno in zmago v kategoriji, na 12 km pa smo rasturali moja malenkost prvi v kateg., Tone drugi v kateg., Fricko pa tretji kateg. Najbolj pridni smo zapili Marinkin rojstni dan.....Marinka vse najboljše in hvala za pijačko. Naj še umenim Drinka odhaja ta v vikend na Berlinski maraton.....dober tek Drinka......pa še to šef št.2 Olson se je spet pridružil naši družbi, ampak dokler se ne utrdi bo tekel krajše in man asfaltne teke. Tudi Darko se je pojavi po daljši odsotnosti.......se vidmo.
Danes smo se odločili da naslednje TORKE STARTAMO OB 17h, ker nas na zaključku že lovi tema. Tako bo ostalo do premika ure. Danes je častila Darinka, ki je v nedeljo uspešno pretekla BERLINSKI MARATON.......ČESTITKE......Drugače smo tekli moja malenkost po prehladu pa sem se vseeno privlekel na okoli, Bojan G., Herman, Roman, Vlado, Janez, Tone , Marinka, Maja, Denis, Sebo, Fricko, Medo in Tugo.....torej nasleni TOREK ob 17h oziroma ENI OB 16,45....SE VIDMO.
Tudi za današnji torek velja 17:00......Naj omenim sobotni tek po ulicah Kamnika oziroma Veronikin tek...TORKOVCI rasturamo dvakrat prvo mesto : Marinka in Fricko.... šestkrat drugo mesto: Darinka, Tamara, Nina, Denis, Olson in moja malenkost....dvakrat tretje mesto: Bojan G., Maja Z....TO SE PRAVI DESET MEDALJ za v anale...ČESTITKE ...se vidmo.
Nekateri se ta torek nismo ustrašili dežja, ampak odtekli smo le zimsko progo, kaj hočeš recimo da je bolj suha ali manj mokra. Tekli smo: Marinka, Darinka, Tamara, Bojan G. Fricko in moja malenkost. No ja pa Darko, ki je upal da se srečamo na letni progi.......naslednji torek smo že dogovorjeni da pretečemo spet letno traso zaradi bližine LJ maratona.......se vidmo.
Torkovci tokrat uspešni še na teku v Češnjicah v skupni uvrstitvi moja malenkost prvi in Denis drugi, prav tako oba prva v kategoriji, prav tako prvi kategoriji Olson, drugo mesto še Bojan G.......SE VIDMO jutri ob 17h vsi tečemo takratko in to počasi.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA