Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ROJE
Štartnina je po osebi saj imajo tekmovalci v štafeti iste bonitete ko posamezniki-kava,čaj,okrepčila na okrepčevalncah,malico po teku,štartni paket in še kakšno presenečenje.
Upam da se vidimo.
 Ganca
Slisi se lustna tekaska prireditev!
Se mi zdi pa zal IZREDNO malenkostno, da niso kategorije POPOLNOMA enake pri zenskah kot pri moskih. Res je, niste edini, ki se tako odlocite. Res je tudi, da je pogosto med udelezenci precej vec moskih kot zensk, in se vam zato najbrz "zdi" bolj "pravicno" imeti za moske dve kategoriji. Ampak - tudi ce bi bile samo tri zenske v obeh starostnih kategorijah, si te se toliko bolj zasluzijo nagrado, in celo ce je samo ena sama zenska v eni od kategorij, potem pa sploh!!! Ce jih je malo, jih tretirajte kot KRALJICE :wink:

Ni nevarnosti, da bi se kaksna pritozila na kaksno sodisce ali Urad za enake moznosti, ampak v bistvu gre za cisto diskriminacijo, namesto da bi spodbujali in nagradili zensko udelezbo...
Zato vseeno apeliram, da tole se enkrat razmislite in spremenite ze za letosnjo prireditev. Bilo bi zelo modro, velikodusno in pozitivno - vzorno.
 ROJE
Prav Ganca,pristajamo na tvoj apel in za kraljice prav tako uvajamo dve kategoriji,pod pogojem,da bosta predprijavljeni v kategoriji vsaj dve tekmovalki,drugače bo kategorija ostala enotna,kajti kljub temu je to tekmovanje,kjer pa ni zagotovljeno prvo mesto samo za nastop.
Ti se kar pogumno udeleži traila,ne bo ti žal,tako ali drugače.
Uporabniški avatar
 jorgamesh
Ne poznam lokacije. Kakšna je proga? Je bolj po gozdnih in poljskih utrjenih poteh-makadamu, ali je večina pravi gozdni trail? Je čisto brez asfalta (razen uvodno-ciljnih par sto metrov)? Če lahko v par stavkih opišete krog? Hvala.
 ROJE
Trasa -štartni del asfalt,nato uhojena gozdna pešpot, ki v enem delu priključi na široko makedamsko gozdno pot,dolgo 1 km s katere ponovno zavijemo na pohodno gozdno pot.
V zadnje delu vzpona nekaj skal s katerih preidemo na pohodno pot iz Dobena na Rašiški stolp.
Sledi spust,v zgornjem delu spet nekaj skal,nato zemeljno koreninski del, v spodnjem delu pa ponovno uhojena pot in na koncu spet nekaj asfalta-300m.
 Ganca
Hvala, Roje, za pozitiven odziv in razumevanje!
Traila se bom morda res udelezila :wink: Pa ne zato, ker bi imela zdaj vecje sanse za stopnicke. Zdaj sem se oglasila prvic in se bom tudi vnaprej poskusala vedno, ko bom opazila takole "racionalizacijo". Ce se bom udelezila, se bom zato, ker se mi zdi lustna trasa in lustno zamisljen event, pa tudi zato, ker nisi odreagiral uzaljeno :clap:

Sicer se vedno mislim, da tudi ce je ena sama udelezenka v neki kategoriji, je vredna nagrade - saj menda ni ona kriva, da jih ni vec. V duhu "enakopravnosti" zato predlagam vsaj, da je tale pogoj za enotnost ali dvojnost kategorije enako opredeljen za oba spola, hehe
 ROJE
Do danes prijavljeni;
Franci Pirc
Matjaž Čampa
Uršula Debevec
Roman Koprivc
Peter Macuh
Irena Homar Macuh
Marjan Šebenik
Primož Karlin
Jaka Schlamberger
Primož Kokol
Robert Krejan
Silvo Markič

Štafeta:
Gameljne-Jež,Erzar,Burgar
Avantura-Kajfež,Polajžer,Kajfež
Hitri in počasni-Rink,Habjan,Rink
Sd Strahovica-Kern,Gregorc,Kimovec
Do danes prijavljeni;
Franci Pirc
Matjaž Čampa
Uršula Debevec
Roman Koprivc
Peter Macuh
Irena Homar Macuh
Marjan Šebenik
Primož Karlin
Jaka Schlamberger
Primož Kokol
Robert Krejan
Silvo Markič
Mojca Erjavec
Tomaž Kristavčnik

Štafeta:
Črnuče-Sakač Rožmanec,Zobavnik,Lemark
Nazadnje spremenil ROJE, dne 12 Nov 2015, 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Do danes prijavljeni;
Franci Pirc
Matjaž Čampa
Uršula Debevec
Roman Koprivc
Peter Macuh
Irena Homar Macuh
Marjan Šebenik
Primož Karlin
Jaka Schlamberger
Primož Kokol
Robert Krejan
Silvo Markič
Mojca Erjavec
Miha Urbanija
Ivan Hrastovec
Miro Deželak
Mateja Florjan
Tomaž Kristavčnik

Štafeta:
Črnuče-Sakač Rožmanec,Zobavnik,Lemark
Nazadnje spremenil ROJE, dne 12 Nov 2015, 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Mika me, mika, ampak po večkratni izkušnji, da sem se na tekmo prijavil (in celo plačal), pa se je potem obrnilo drugače in nisem šel, se ne bom predprijavil.
Odločitve padajo zjutraj na dan tekme.

LP
vencelj napisal/-a:Mika me, mika, ampak po večkratni izkušnji, da sem se na tekmo prijavil (in celo plačal), pa se je potem obrnilo drugače in nisem šel, se ne bom predprijavil.
Odločitve padajo zjutraj na dan tekme.

LP

Nisi edini :wink:
Zelo verjetno pa da se vidmo..
Vencelj in Tini,ne se bat in prijavita se,da bo tudi za vaju lahko organiziran štartni paketek,ker bi zelo radi imeli skoraj točno število,da nam ne bo potrebno kasneje delati ponatisa in paketke pošiljati po pošti.Loni in Marjan pa bosta popoldan že v seznamu prijavljenih.
Se vidimo

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA