prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Loni
Sem jih dobila (in naročila) na angleškem Amazonu za vsega skupaj 87 evrov (s poštnino vred), predhodnico modela z wiggla. So bili zelo kooperativni, takoj odpisali na moje mejle.
Uporabniški avatar
 čara
Kdo ve za širše modele copatov? Počasi bom spet začela s tekom.

Obstaja kaj za "od vrat do gozda"? Nekaj imam vmes asfalta, včasih tudi kilometer in se mi smilijo podplati iz mehkejše gume.
 skorc
Ko smo ravno pri "door to to trail"... Koliko obstojne so tiste konice na oroc 280, v primeru, če bi z njimi naredil kak kilometer po asfaltu? Imam to nesrečo, da moram do "mojega traila" čez kilometer asfalta, pa se bojim, da jih bo prehitro "pobralo". Volframov karbid je verjetno zelo trd tako, da bi stvar verjetno morala preživet?
 Kaja2737
čara napisal/-a:Kdo ve za širše modele copatov? Počasi bom spet začela s tekom.

Obstaja kaj za "od vrat do gozda"? Nekaj imam vmes asfalta, včasih tudi kilometer in se mi smilijo podplati iz mehkejše gume.

Mizuno Ascend. Široki (predvsem spredaj) in super za kombinacijo urejenih in neurejenih podlag. Imam tudi Inov8, pa niso najbolj navdušeni nad asfaltom:) (je pa res, da imam model Roclite, verjetno so kateri drugi modeli boljši za to).
Uporabniški avatar
 čara
O fajn, nekaj predlogov. :)

Do zdaj sem uporabljala različne Addidas modele, vmes en Salamon in trenutno imam Asics gel trail lahar-pa so mi mičkeno ozki in jih zato raje uporabim bolj za kake sprehode s psico.
Uporabniški avatar
 majcka
Bom uporabila kar tole temo, ki je že ravno odprta. Zanima me namreč, če je kdo nabavljal kake copate preko Amazon.co.uk. Jaz sem namreč danes hotela naročit copate zase in za moža, pokljukam v košarico, izberem barvo in velikost, označim vse, kot je treba oboje za copate XA Pro 3D (dvoje copate), ko oddam košarico, mi na mail pride potrditev naročila in glej ga zlomka, naročene copate se imenujejo X-scream (dvoje copate). Sem mislila, da sem se pač zmotila (čeprav pri dvojih različno velikih in različne barve, malo verjetno - pa vseeno) Kliknem na sliko copata v mailu, da pogledam kaj za en vrag in poglej naslednjega vraga. Povezava je narejena na copate XA Pro 3D. Se pravi da imajo zanalašč narejeno napačno povezavo???? Res si ne morem misliti nič drugega, kot da me hočejo zanalašč na suho nat....

Ali ima kdo kake podobne izkušnje???
Uporabniški avatar
 jorgamesh
Pri milijonih artiklov, ki jih ponuja amazon, seveda pride tudi do napak. Lahko jih kontaktiraš in opozoriš na napako.
Mi daš povezavo, do artikla, da še sam preverim za štoš. :D
Uporabniški avatar
 Scooby
majcka...a si pogledala kaj piše glede lokacije artikla? Tudi na amazon UK se lahko zgodi, da je prodajalec/trgovina s kitajske, ki pa zelo verjetno ne prodajajo original salomon superg.
Uporabniški avatar
 teoo
Verjetno je tudi cenen kitajski ponaredek boljši kot originalni xa pro 3d :lol: :lol: mogoče ti hoče amazon skrivoma pomagati :D
 hcMi25
teoo napisal/-a:Verjetno je tudi cenen kitajski ponaredek boljši kot originalni xa pro 3d :lol: :lol: mogoče ti hoče amazon skrivoma pomagati :D

A so tolk slabe? (Si jih skrivaj ogledujem :D ) :lol:
 brbr
Pozdravljeni

Mi lahko kdo, ki uporablja trail superge adidas kanadia 7 tr pove kakšne so te superge. Mam jih namen nabavit pa me zanima kakšno mnenje od nekoga, ki jih uporablja oz. jih je.
Hvala

Lp Domen
 isomg
hcMi25 napisal/-a:
teoo napisal/-a:Verjetno je tudi cenen kitajski ponaredek boljši kot originalni xa pro 3d :lol: :lol: mogoče ti hoče amazon skrivoma pomagati :D

Za nosit in hodit so superca, pa čeprav nimajo nekega hudega gripa, sam jih nikakor ne morem dat v kategorijo tekaških copatov...čist so pretrdi
Uporabniški avatar
 jorgamesh
brbr napisal/-a:Pozdravljeni

Mi lahko kdo, ki uporablja trail superge adidas kanadia 7 tr pove kakšne so te superge. Mam jih namen nabavit pa me zanima kakšno mnenje od nekoga, ki jih uporablja oz. jih je.
Hvala

Lp Domen
Imam jih pet mesecev in so odlične. Z njimi sem naredil cca 450 km in so še vedno v odličnem stanju. Zelo lahke, padec peta prsti ni prevelik (8 mm). Za to ceno 50-65 EUR so best buy. Če te kaj specifično zanima pa vprašaj.
Uporabniški avatar
 teoo
isomg napisal/-a:
hcMi25 napisal/-a:

Za nosit in hodit so superca, pa čeprav nimajo nekega hudega gripa, sam jih nikakor ne morem dat v kategorijo tekaških copatov...čist so pretrdi

Jaz sem že imel 2x v razmiku par let (osel, led...včasih ne drži) GTX izvedbo in so obakrat že po par mesecih izgubili vodotesnost. V drugo mi je po enem letu na eni nogi celo odpadel podplat! Oglašujejo se kot copati za trail tek, a je ta v njih zelo težak.

Za hojo so ok, vendar se za tak denar pričakuje precej več. Za psa sprehajat po mokrih travnikih se najde precej cenejših varjant.

Drugih goretex copat še nisem imel, zato sem morda krivičen, a precej dvomim v to. Morda je neGTX izvedba boljša?

Trenutno (od pomladi) tečem v inov8 X-Talon 212 in lahko rečem, da je to najboljši copat kar sem jih kadarkoli imel. Niso vodotesni, a tesnenja niti ne pogrešam, saj se voda ne zadržuje v njih in ne zebe. Lahki, udobni (imam nadstandardno široki nogo, pa se zelo lepo vsedejo) in neskončen grip za klasično slovensko sredogorje. Toliko zaupanja na spustih nisem imel še v nobenih copatih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA