Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ero napisal/-a:Tale Rašica se pa razvija v prav množično žurko :)

Če sem prav preštel:
- 27 posameznikov
- 11 štafet

Skupaj 60 - odlično!

Škoda, ker ni še kakšne krajše variante - pri teku v krogih bi bilo to precej enostavno organizirat. Bi nas bilo še več :wink: . Morda ideja za drugo leto.
Enkica napisal/-a:
ero napisal/-a:Tale Rašica se pa razvija v prav množično žurko :)

Če sem prav preštel:
- 27 posameznikov
- 11 štafet

Skupaj 60 - odlično!

Škoda, ker ni še kakšne krajše variante - pri teku v krogih bi bilo to precej enostavno organizirat. Bi nas bilo še več :wink: . Morda ideja za drugo leto.

Se podpišem :D nekateri smo tudi tipični cestni tekači in se je na traile treba privajat počasi (manj km) :wink:
ROSI64 napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Narediš pač toliko krogov kolikor te le volja. :wink:

Potem pa izpadeš "pussy" :lol: :lol:

No pa bom. Dvomim da bom uspel z vsemi krogi.
RoKo napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Narediš pač toliko krogov kolikor te le volja. :wink:

Potem pa izpadeš "pussy" :lol: :lol:

No pa bom. Dvomim da bom uspel z vsemi krogi.

Saj zato je pa štafeta, vsak preteče kolikor mu paše.
Se strinjam z vami vsemi.Lahko bi organizirali tudi krajše,vendar smo se ravno zaradi tega odločili,da naredimo štafeto,da ima vsak možnost odteči kolikor je sposoben,pa še v družbi je.
Za prihodnjič,ko se tudi številčno okrepimo,pa definitivno 27 km.
Do takrat pa lep pozdrav in se vidimo jutri.
Priznam, da me malo odvraca napovedano vreme :oops:

Res ni nic sramotnega narediti samo en krog ali dva ali tri - kolikor jih pac clovek zmore. Vpeljati kategorije se za krajse vmesne distance bi precej zakompliciralo zadevo - potem bi bilo pa ze mnogo bolje imeti tekmovanje v casu in ne distanci... ampak takih tekov je ze kar nekaj, je pa res, da je potem zagotovoljena vecja pestrost udelezencev.

Monotonost ponavljanja krogov pretehta druzabnostna komponenta, a 9km je zelo veliko in se bodo tekaci srecevali nekajkrat s tistimi, ki imajo podobno hitrost, in se prehiteli samo s tistimi, ki bodo hitrejsi ali pocasnejsi vsaj za en cel krog - bi bilo pa precej zabavno, ce bi za popestritev po vsakem opravljenem krogu zamenjali smer??? Ce trasa dovoljuje srecevanje nasproti tekajocih, seveda. To bi bil moj predlog za razmislek za bodoce :wink:
Smola. Ponoči je zbolela hčerkica, začel sem se odpravljati, vendar sem ostal doma. Si ne morem privoščiti elodnevne odsotnosti. Rade volje pošljem startnino za za startni paket, če je ostal. Lep dan vsem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA