Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Včeraj 10km v tempu 4:55, danes pa ogrevalni tek in potem10×100mv rasponu22"-18". Za zaključek pa 1km v času 3:55.Treba se bo lotiti dolgih tekov, me pa malo ovira pomankanje časa. Upokojenec v cajtnotu.
3 tedne po zadnjem maratonu danes prvič tek po ravnem (vmes sem 3x tekel na lokalni hrib 3,5km, 500m višinske) 15,7km, povprečen tempo 4,34min/km. Do zastavljenega cilja (preteči 2000km v letu) me loči še 7km. Mogoče bo jutri cilj presežen.
Prvič po LM razdalja nad 10 km . Odpravila sem se brez prave energije, po enotedenskem počitku zaradi manjše operacije, potem pa mi je kar šlo in sem podaljšala iz prvotno načrtovanih 10 na 14 km .
Največja nagrada za človekov trud ni tisto kar bo zanj dobil, temveč tisto kar bo postal.
En malo daljši trening - 4x okrog Brda (9.7km) in še od 0km v nasprotni smeri do 8. km in nazaj, kar je zneslo ravno maraton. Pravzaprav moj najdaljši trening dosedaj.
pretekel sem 23 polmaratonov - 1:21:36 (2015), 41 maratonov 2:58:17 (2016), 4 gorske maratone (<42km) in 3+4 ultre https://www.etsy.com/shop/AquaGraphics
Imam eno vprašanje: Tečem redno-vsakodnevno oz. 5-6x na teden in si tako naberem cca. 70 km na teden. Zdi se mi, da sem se teka malce "preobjedla". Razmišljam o enomesečnem počitku od teka in se preusmerim na fitnes vadbo.
Skrbi pa me, da bom izgubila kilometrino, tekaško kondicijo. Zanima me vaše mnenje in izkušnje?