Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 avion
Zdravo,
Pogosto sobote ali nedelje prezivim pri sorodnikih v Trbovljah. Vcasih sem samo po Trbovljah tekel, sedaj pa zadnje case, zadnji del poti odtecem. Najraje, da me pustijo pri Mesecini (Bevsko) med Zagorjem in Trbovljami. Potem po slemenu te
em navadno do Sv. Planine (tudi Tabor) ter se potem cez planinsko vas spustim v Trbovlje. Sem pa ravno na zadnje gledal, da se levo od Planine razprostira "dolga" veriga hribov. Prisel sem na idejo, ce bi se morda dalo tecti po slemenu od Zagorja,, morda Izlak sli celo Kisovca do Trbovelj? Bi to slo? Ima kdo kaj izkusenj? Pozna kaksen zasavec kaksno pot?
Ze vnaprej hvala ter lp
Spominjam, da sem pred leti pretekel ( prehodil) zelo lepo traso od Izlak na Čemšeniško planino, mimo koče na Vrheh do sedla Podmeja , od tu pa na Mrzlico in čez Kal v Hrastnik .
Priporočam. :D
Zdravo,
Sej na koncu sem točno to sem naredil. Naložil sem si "sled" od ta dolgega Knap Traila. Potem sem samo še sam moral priti iz Izlak na Čemšeniško planino, potem pa sledil sledi.
Imel sem res super izlet. Naslednjič, ga morda podaljšam še na način, da startam na Trojanah.
Povezava na pot

Moram pa pohvaliti organizatorje Knap traila, saj je pot izvrstno oznacena (oznaacbe so sedaj ze tam, vendar naj bi jih po teku zopet umaknili) in bi nasel tudi brez GPS-a.
lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA