Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Najprej sem odgovarjal vsakemu posebej. Sedaj pa vidim, da se vas je že veliko nabralo, oziroma tu gor ostalo, kar se očitno zdi čudno le meni, ker nisem bil več prisoten.

Da zaključim te uvodne besede. Vesel sem, da sem se ponovno opogumil kaj napisati tu gor in vesel sem, da se me stari znanci še spominjate. Oprostite mi vsi tisti, ki vam nisem nič odgovoril, cenim pa vsak vaš poznani glas.
 kovit
tae napisal/-a: Zavedam se, da nisem več dovolj dober, zato se nima smisla z nikomer primerjati.

In kdaj si bil ti tako dober, da se je imelo smisel primerjati z nami ? :D
Uporabniški avatar
 vrtnica23
kovit napisal/-a:
tae napisal/-a: Zavedam se, da nisem več dovolj dober, zato se nima smisla z nikomer primerjati.

In kdaj si bil ti tako dober, da se je imelo smisel primerjati z nami ? :D

:roll: :roll:
Uporabniški avatar
 ris9
Pa saj Tae, če se malo primerjaš tudi ni tako slabo. Samo, da te to ne obremenjuje preveč.

Je pa pozitivni adrenalin pred kakšno preizkušnjo pomoje super zadevšna (vsaj zame).

Fajn bodi!
Uporabniški avatar
 tae
Še stari Kovit se je oglasil, ne morem verjeti. CIAO STARI.
 kovit
tae napisal/-a:Še stari Kovit se je oglasil, ne morem verjeti. CIAO STARI.

ŽIVJO KOLEGA :D Me je včeraj moja vprašala če poznam enga Tae -ta s foruma, da se baje vrača... :rol:
Uporabniški avatar
 vrtnica23
vencelj napisal/-a:kovit in tae se zelo dobro poznata, že včasih sta se znala zbadati in tisti, ki ju poznamo, približno vemo, za kaj gre...ni tako resno, kot se prebere...
Morda bo pa to ponovna (zaželjena) popestritev foruma...

:D
Hvala vencelj :wink:
Ko sem jaz prišla gor, so se najboljši časi TF-ja ravno začeli počasi iztekat, žal :(
 Tekačiča
Tudi jaz še migam nekaj malega.... :wink:
A nista vi2 z Obivankenobijem nekaj "tekmovala"?
Fajn, da se vračaš. Zadnje čase je neka tuga tukaj na forumu. :?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Hoj Tae.
Po 40. letu je res brez veze tekat :lol:
Moram pa rečt , da sam celo več tečem kot pišem :hack: na Forumu.
Kljub temu sem v vodilni 30.terici po količini postov.
Ne sekiraj se, če ni stare garde.
Huje je to, da tudi nove ni. :roll:
(npr. na Dolskem sem bil edini prijavljen pod Tekaški forum) :oops:
Pogrešam pogled na množico TF majic in naša druženja. :?
Bom vesel, če te bomo imeli spet priložnost gledat v hrbet na tekmi (mislim
bolj na začetku) :mrgreen:
Uporabniški avatar
 tae
vrtnica23 napisal/-a:Ko sem jaz prišla gor, so se najboljši časi TF-ja ravno začeli počasi iztekat, žal :(

Majči, nič takšnega nisi zamudila, kar nebi mogli sedaj nadoknaditi. A ni tako, da mi vsi ustvarjamo forum, to pomeni, da bo v prihodnje tako kot si bomo naredili.
Uporabniški avatar
 tae
Wega napisal/-a:Pozdravljen.

Čestitam za voljo. Jaz jo še zbiram.

Wega, ali zbiraš voljo za pisanje ali za tekanje ali za oboje?
Uporabniški avatar
 tae
Tekačiča napisal/-a:A nista vi2 z Obivankenobijem nekaj "tekmovala"?
Fajn, da se vračaš. Zadnje čase je neka tuga tukaj na forumu. :?

Nekaj sva, long time ago. Morda bova še kaj in še kdaj, vendar mi je trenutno Obivan preveč zbežal naprej. Ampak tudi on se stara, ga bom že ujel. :D
Uporabniški avatar
 tae
raziskovalec napisal/-a:Ne sekiraj se, če ni stare garde.

Razi, prav nasprotno, presenetljivo veliko stare garde je še vedno tu. Jaz sem prijetno presenečen.

raziskovalec napisal/-a:Pogrešam pogled na množico TF majic in naša druženja. :?

Bomo kaj organizirali.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA