Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 edo-brko
Zdravo "Tae" ! Lepo,da si spet med nami.

Sem se Ti oglasil že 3.1. (takoj za "ZZ Topko") pa sem svoje sporočilo poslal nekam ... (kar je glede na moje računalniško usposobljenost "samoumevno"), pa se oglašam ponovno zdaj. Upam, da mi bo zdaj uspelo.
Postalo je kar nekam pusto na forumu ko si se "umaknil" ( žal postopno za tabo tudi nekateri drugi zvezdniki; Loni, Maca, Obi, Zajc,...), na položaju sta ostala še "Vencelj" in "ZZ Topka",ki sta skrbela, da se je stara garda kdaj pa kdaj razmigala.
Sedaj bo bolje, se vidi že po oglašanjih. Ko se bodo oglasili še " ta glavni" iz vaše dobe bo pa pestro. Glede teka pa kar nazaj neglede kako je kdo dober.
Upam, da kaj kmalu vidimo na kakšni prireditvi v "živo".
Lp!
Uporabniški avatar
 pajo
Wega napisal/-a:Pozdravljen.

Čestitam za voljo. Jaz jo še zbiram.

Wega ti ko si ukinil svoj blog si hkrati še tečt nehal. Napaka velika napak. Jovo na novo. Čakamo. Enako velja za Clasixa.
Uporabniški avatar
 shash
Pozdravljen Tae.
No pa si še mene zbezal ven, da se po dolgem času javim ( vidim pa da nisem edini :D ). Sicer spremljam TF, javljam se bolj malo - oziroma nič.
Kaj je novega:
- zadnje tri mesece zopet malo bolj sistematično tečem
- drugo leto imam v načrtu, da grem na kakšno tekmo - motivacija je mulc, ki teče z mano in sva rekla, da bi šla na kakšno tekmo skupaj ( teči s sinom neprecenljivo, za vse ostalo je master card :D )
- mulc je nehal trenirati (tri operacije)
- ostalo bolj kot ne v ustaljenem ritmu kot pred leti

Vesel sem , da si se javil in da še kdaj kakšno porečemo.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tae živjo!
Lepo, da si se odločil za nadaljevanje "kariere" na TF in pa predvsem, da še tečeš :clap: .
Tudi sam imam probleme z rezultati, ki počasi a vztrajno stagnirajo. Kaj moremo, letom primerno. Pa se zaradi tega ne sekiram preveč in tečem dalje. Tekem in kilometrov je na letni ravni morda nekaj manj, a še vedno sem v pravkar končanem letu obrnil 4 maratone, 9 polmaratonov in še kopico krajših tekov. Moj naslednji večji izziv bo marca na maratonu v Washingtonu in se bom poskušal naj kar najbolje pripraviti. Zdajle začenjam z bazo, ki jo kombiniram s z daljšimi teki, klanci, smučarskim tekom in nekaj vadbe za moč. V zadnjem delu februarja bom postopno vključil še intervalni trening.

Lahko naredimo kakšen trening tudi skupaj. Če imaš kaj volje že za tekmo, te vabim 24.01. na polovičko v Italijo: Maratonina del Collio (21 km) http://www.silvanofedi.com/index.php/component/eventlist/details/2452-maratonina-del-collio.
Sicer tudi sam nisem preveč aktiven na TF a občasno še kaj preberem in napišem.

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 tae
Edo, ali imaš še brke? Verjetno DA, drugače bi se preimenoval. :D

Matjaž, hvala za vabilo, vendar je za tekmo zame zaenkrat še prekmalu. Prva mogoče aprila, se odločim naslednji teden.

Pero, hoj.
Uporabniški avatar
 tae
shash napisal/-a:- drugo leto imam v načrtu, da grem na kakšno tekmo - motivacija je mulc, ki teče z mano in sva rekla, da bi šla na kakšno tekmo skupaj ( teči s sinom neprecenljivo, za vse ostalo je master card :D )

Pojdi letos v letu 2016, saj imaš še celo leto pred seboj. Jaz pa mojega sina ne morem prepričati v tek, vendar ga tudi nič ne silim. Trenutno je v tej fazi, ko mu je še hoditi nerodno v bližini mene.
 mojA
O, pozdravljen! Znano ime - v živo se te pa žal ne morem spomniti ! Sicer pa si s forumaši več tipkam, na tekme ne hodim veliko (2-3 letno) in to je to. Več pa pišem :shock: .

Meni tekmovalna motivacija ne pade. Sem se pa preorientirala bolj na svojo kategorijo :oops: , pa saj je to čisto super.

In ko si starejši je fino tudi to, da se prej potolažiš, če ne gre hitreje.

Meni osebno najbolj pomaga tekmovanje same s seboj v smislu, da izboljšam svoj osebni rekord. Imam ga iz 2012. Če sem takrat lahko tekla hitreje kot pred 10 leti - zakaj ne bi zgodbe ponovila!!! :lol: !! Delam na tem !

srečno!
Uporabniški avatar
 Vreme
Že dolgo ni nobena tema tako hitro zapolnila štiri strani, torej Tae doborodošel spet med nami :clap:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 07 Jan 2016, 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tae, lepo te je brati po dolgem času. :-)
Tudi ostalih, ki so se javili po zelo dolgem času, sem vesel.

Iskreno povedano, tudi jaz zadnje čase bolj "listam" po tem forumu kot kaj konkretnejšega. :(

Kar se pa hitrejšega "premikanja" tiče, je pa sploh ena velika žalost zadnje mesece. :shock:

No, ker sem od letos v penziji, bi lahko bilo sedaj bolje, saj bom imel časa dovolj, tudi za kako malo hitrejše gibanje po Sorškem polju. :wink:
 edo-brko
Lp!

Ja "Tae", še imam brke,še! Sicer nekoliko spreminjajo barvo, problem (glede imena) pa lahko nastane,če mi bodo kocine začele izpadati kot zobje, teh imam že bolj malo.

Pa na "tvoji" lestvici "4" še naprej (najbrž) kraljujem. Ne več tako izrazito kar pa ni posledica tega, da bi bil boljši kot prej temveč posledica "varčevalnih" ukrepov t.j. občutno manj udeležb.

Vidim, da si kar zaposlen z oglašanjem in še nekaj časa bo tako. S svojo vrnitvijo si nas prebudil in ko se bodo aktivirali še "taglavni" bo kar pestro. Tudi nekaj tematike si že nakazal.Kmalu bo pestro!
 tek42
Tae, sicer pogreta juha nikoli ni dobra, ampak imam občutek, da je v tvoji vrnitvi tudi neka nova dimenzija in upam, da ti uspe.
Uporabniški avatar
 tae
Vlajko čestitam za penzijo. Ali sem ti že povedal, da si bil ti eden prvih forumašev, ki sem jih spoznal osebno?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA