vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 GaGa
Ti si pa zadnje čase res en revež ... enkrat more it na gor :!:
Uporabniški avatar
 lunca
En bioenergetik je pred kratkim rekel, da mora biti vse na svetu v ravnovesju - če se ti dogaja veliko dobrega, se ti mora slej ko prej še isto količino slabega. Tvoje lansko leto pa je bilo zelo dobro, kolikor vem. Torej zdaj plačuješ svoj dolg... :D

Mislim, da bo tvoj svet že kmalu v ravnovesju, se pa kar malo bojim, kaj čaka mene... :P
Uporabniški avatar
 Fotr
Manika napisal/-a:Hm, očitno se poškodbe pri meni kar vrstijo :evil:

Manika, vidiš, kako bolj nevarno je počivanje in ležanje :evil: (seveda je opravičljivo zaradi bolezni) kot pa tek po neskončnih tivolskih poteh, po strmem mosteškem klancu navzgor in navzdol, po asfaltu in po koreninah, po kamnih in pesku. :D :shock: Kajti, ko smo skupaj tekli po Tivoliju, po Kranjski gori, Kodeljevem, Sežani...nisi staknila nobene poškodbe, sedaj pa hud padec pred domačo hišo, za povrh pa še poškodba pri najbolj nedolžnem opravilu na svetu, pri vohanju rožic. :( Če pa to ni smola, pa ne vem, kaj te še mora doleteti, vendar srčno upam, da je bila to zadnja poškodba in da boš čimprej začela trenirati, ker na treningu in teku, Manika, tam pa ne bo poškodb, :roll: pa še pogrešamo te. :shock:
Veš, da te vsi že težko čakamo da udarimo kakšen tek, da preženemo zimo. :evil: :evil:
Kmalu se pozdravi in se vidimo! :D :D
Uporabniški avatar
 Manika
Fotr napisal/-a:Veš, da te vsi že težko čakamo da udarimo kakšen tek, da preženemo zimo. :evil: :evil:
Kmalu se pozdravi in se vidimo! :D :D

No, tudi jaz že prav težko čakam, da začnem teči, ampak se bojim, da te bom zdaj samo še v hrbet gledala (če bom sploh še videla tako daleč :( ).
Glede na to, da zdaj že mesec in pol počivam in najbrž še nekaj dni ne bom tekla, se bojim, da je moja udeležba v Sežani vprašljiva. Bom probala spravit čez tistih 8km, pa če jih prehodim :evil: .
Uporabniški avatar
 dusan
Manika napisal/-a:Glede na to, da zdaj že mesec in pol počivam in najbrž še nekaj dni ne bom tekla, se bojim, da je moja udeležba v Sežani vprašljiva. Bom probala spravit čez tistih 8km, pa če jih prehodim :evil: .

Seveda jih boš spravila skupaj teh 8 km. Jaz počivam že več kot 6 mesecev, pa sem se vseeno prijavil.
Ti bom delal družbo (pri hoji :D :D ).
Uporabniški avatar
 Manika
Včeraj je bil pa res en lep dan :wink: ...

Spanec s sobote na nedeljo je zelo slab, čeprav mislim na lepe trenutke. Pred oči mi prihajajo slike z ljubljanskega maratona, s treningov po Mostecu, s prve tekme v Kranjski gori,... Toliko lepih slik se zgrne z eno samo željo: Jutri grem pa spet teč!
Nedelja se začne megleno in dokaj hladno. Nikamor ne bom hitela, bom raje na sonce počakala. Tako bo še lepše. Trema narašča. Kako bo zgledal tale tek po taki pavzi? Najbrž tako, kot je bilo pred nekaj leti, ko še nisem redno športala...
Tako, superge so zavezane, Polar je vklopljen, volja je močna. Prvi korak, drugi, tretji,..., stoti,... Občutek je izreden. Pa saj ni nič drugače :D , se že veselim. Pogled na uro in globje dihanje pa mi povesta svoje. Seveda, pulz je še višji, kot je bil na tekmah :cry: . Pa me to ne zmoti prav veliko. Sonček mi sije v oči in me prav prijetno greje, sneg se topi in tečem po lužah kot otrok, nasmešek imam na obrazu, ker spet tečem. Rada bi šla še dlje, pa me noge že zdaj opozarjajo, da bo jutri težko po stopnicah :shock: . Za prvič je super, jutri bo pa še bolje. Svet je takoj lepši :wink:!

Upam, da je tale tema zdaj zaključena :)!
Uporabniški avatar
 Fotr
Manika napisal/-a:...nasmešek imam na obrazu, ker spet tečem.... Svet je takoj lepši :wink:!

Manika, kako sem vesel, :D kar milo se mi je storilo, da si spet stekla in da zaradi vseh nevšečnosti, ki si jih prestala ni nobenih resnih posledic. Pomlad že na polno vstopa pri glavnih vratih, kmalu bo topleje, vse zeleno in cvetoče, mi pa bomo tekli...Krasno bo in krasno je, da si spet na sceni! :D Kmalu se vidimo! :D
 Nataša
Manika, super!! :laola
Po vsem tem stradanju od teka boš po moje v Sežani tekla kot raketa. :lol:
Dost je teh zimskih depresij, a ne?

Dušan, ej, pa potem ne naklepaš kakšnega maščevanja za lansko Sežano? :twisted:
 Ninocka
:P juhu, Manika! Še pomlad je včeraj pritekla skupaj s tabo! :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA