Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mikha
Prijatelji gorskih tekov iz stare Gorice poskusno organizirajo v nedeljo 24. januarja 2016 daljši trening treh vrhov: Sv. Gabrijel, Sv. Gora in Sabotin. Zbirališče in štart na parkirišču pred solkanskim mostom. Trening poteka v neodvisni obliki: vsak naj prinese čutaro in vetrovko ter eventuelno dodatno majico. Zadnji vzpon na Sab. kratek postanek v koči in vrnitev na parkirišče. Čas teka predvidoma 4h. Vabljeni vsi in dobrodošli vsi!!!

Tako se stvar prične, naj dodam da je to nekako 'od oka' ocenjeno na +/- 1300m in cca. 20 km. Zainteresirani se lahko javite tukaj ali na ZS, ko bo znan tudi čas, ga sporočim. Res da so vrhovi vsi pod 700 m, vendar ne se bat, da ne bi bili zahtevni. :)
Uporabniški avatar
 gams
Zadeva je zanimiva in že preizkušena, namreč vsako leto opravim z njo 2 -3 krat. Se pa splača iti sedaj, ko ni klopov in podobne golazni! Če bom zmogel se pridružim!
Renato
Ja res je sonček in led danes poskrbel, da smo segreti in suhi preskakljali
sredinski del UTVV :D
Je blu lepu, pa še divjega prašiča pod Štjakom smo vidli prav od blizu, jojjoj :roll:
 mikha
WP_20160121_16_17_33_Raw.jpg
WP_20160121_16_17_33_Raw.jpg (172.4 KiB) Pogledano 7824 krat

Pogled na trojico vrhov, ki jih bomo v nedeljo obiskali. Od leve Sabotin, Sveta gora in Škabrijel.
Hote ali nehote je to nekakšen trail po poteh 1. svetovne vojne, saj so vsi trije vršaci prepojeni s krvjo skoraj vseh evropskih narodov. Kaj več v Nedeljo.
Še enkrat lepo vabljeni. :)
Lp!

Fotografija je nekoliko zavajujoča glede na opis. Vrh Škabrijela se ne vidi, ker je bolj desno,temveč le osrednji del na severozahodni strani pri "prevalu" za Grgar.
Drugače pa lepa, interesantna in kar zahtevna tura. Žal ne bom sodeloval pri tem.Mogoče naslednjič.
 mikha
Nisem expert za dodajanje fotografij v ta forum, zato je slika mogoce prevelika, pa moras spodaj premaknit slider, ne vem SI besede :), v desno, da se pokaze se skrajni desni del slike.
Lp!

Se opravičujem "Mikha" in zahvaljujem na obrazložitvi načina reprodukcije. Spet sem zvedel nekaj novega (zame) na področju računalništva (sem bolj švoh na tem področju, mladi temu pravijo "zaostao"). Zdaj pa je vse na svojem mestu, kot je bilo predstavljeno. Lepa fotografija znanih-domačih krajev.
Imejte se lepo in varno pot-tek.
Najbrz bo drsnik po slovensko Miha. Boste mogoce objavili GPS traila, da se kdaj zapodim tudi jaz, enkrat ko koncam s fazo regeneracije in pocitka? Srecno pot, vreme bo idealno ;)
 borc
Tudi meni tokrat ne bo ratalo prit zraven in tekat po jarkih I. sv. vojne in se naužit čudovitih razgledov saj se bom ravno takrat podil po dolenjskih gričih.
Za ponovitev ob kakem vikendu pa sem za akcijo.
Kar na ZS kak kontakt pa se dogovorimo.
Uživajte
 mikha
GPS bom(o) objavil, ce ga bo lekdo imel s seboj. Zagotovo ga bo kdo imel, tako da bom poskrbel, da se bo videlo kje smo lazili. :)
Za ponovitev se bo seveda nasel cas, kadarkoli se lahko javite tukaj ali na ZS, ce ne pa bom ze jaz dal iniciativo marca ali aprila. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA