Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kbk
Ne samo da izgleda zanimivo, todi je ... zanimivo. Vse pohvale tistemu , ki si je to izmislil (Miha, pošlji prevod v Italijo)... in seveda vsem , ki so sodelovali v organizaciji :clap: :clap:
Ni tolk nedolžno kot izgleda, na Sabotin sem že bolj na škrge dihal... in ko je ZZ Topka slikala sem se pokončno držal... :lol: skratka , lep športni dan je bil :laola
Hvala in pohvale :clap: :clap: :clap:
Lp!

Sem že nameraval mal "zatežit", da bi lahko kdo kaj bolj podrobno opisal vse to, da bi dobil sliko kje in kako je vse skup potekalo, ker v objavi in vabilu ni bilo nikjer omenjeno, pa se je Miha le razpisal. Hvala! Lepo opisano. Po najavi ( da bo trasa dolga cc.20 km) sem predvideval, da bo nekaj takega, čeprav sem sprva pomislil da bo krožna trasa (po obeh straneh Soče) do Plav, ki pa bi bila nekaj daljša in bolj umirjena. Tako (malenkostno spremenjeno v začetku) sem opravil "solo" že pred mnogimi leti. Zdajšnjo pa še ne, sledi v bližnji prihodnosti.

Miro1- krasne fotografije dogodka in domačih krajev,ki jih zelo,zelo redko še kdaj obiščem.
Mogoče mi lahko ZZ Topka poda informacijo koliko palačink dobiš za ceno, ki je navedena na obvestilu poleg njenega portreta pri koči na Sabotinu. Če se splačata "potegnit" gor, da jih zmažeš za gušt.
edo, sliko se da zelo povečat, tako, da vidiš vse podrobnosti, tudi, koliko palačink dobiš na porciji :) se mi zdi pa zanimivo, kako si opazil to tablo z palačinkami, jaz sem videl le zz topko :D
Lp!

Hvala,obema! Sem vedel, da moram postaviti vprašanje "pravi" osebi-bam (to mi je ostalo še iz službe) in dobiš pravi odgovor (in še kaj zraven). Saj bi se lahko delal, da sem to vedel ampak resnica je pač taka, kot sem že omenil, da sem glede tega pač nekoliko "zaostao" ali kot rečejo moji tamladi " deset let za lesenimi žlicami".
Ja, sem tudi jaz sprva tako mislil, ker pa me je že pred davnimi leti moja "boljša polovica" obzirno poučila (opozorila), da je konc z gledanjem drugih ...kar sem sprejel po vojnički in to opravljal brez ugovora ,zato sem moral pozornost preusmeriti nekam drugam. Palačinke so mi bile najbolj primerne!
Ampak, nekam drage se mi zdijo. Za ta dnar jih nardim doma 37!
mojchka napisal/-a:ZZTopka, dobro, da si bla zraven, so bli vsaj ljudje, ne samo moški (in pes) ;)

Mat'r te to žre!"(in pes)"?Freud bi ti znal povedati,da je bil v tvoji podzavesti (penis),pa si vrstni red črk malo zamešala! :nono:
 mikha
Letos bom malo pohiteli z najavo. :D

Nedelja, 22.01.2017, 9:30, parkirisce pri Solkanskem mostu, vsak udelezenc ima s seboj kar rabi, netekmovalno, 2 ali 3 skupine razlicnih hitrosti z malim dodatkom zgodovine.

Vabljeni!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA