Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 storZ
Minuli teden:

pon: 80 min fitnesa (prsa, triceps, trebuh)
tor: 60 min fitnesa (rame)
sre: Intervali 5x1000 m za 3:55 min/km. Z ogrevanjem in ohlajanjem 10 km
čet: 80 min fitnesa (hrbet, biceps, trebuh)
pet: 11 km krosa za tempo okrog 5:30 min/km
sob: /
ned: 27 km teka v tempu okrog 5:30 min/km
Štefan ti pa nabiraš kilometre.K temu je tu prcej vsponov. Da se ne boš preforsiral. Vteh letih počitek da tudi rezultat.Sicer ti sam sebe najbolj poznaš.Veliko sreče. :D
Da se še jaz malo oglasim. Za spremembo sem ubral čist eno čudno varianto treningov. Simpl kot pasulj: pon, sreda in petek po 30km. Vikend pa za familijo :)

Hitrosti mogoče ne bo, je pa po dobrem mesecu tega zlahka tečt 2+ uri v kosu :)

Danes 31km v tempu 4'20''/km

Lp
 mojA
danijel.hajdinjak napisal/-a:Da se še jaz malo oglasim. Za spremembo sem ubral čist eno čudno varianto treningov. Simpl kot pasulj: pon, sreda in petek po 30km. Vikend pa za familijo :)

Lp

uau... v tem tempu so pri meni možni samo kratki intervali :laola . Sploh ne rabiš treninga za hitrost, saj si že hiter :clap:
mojA napisal/-a:
danijel.hajdinjak napisal/-a:Da se še jaz malo oglasim. Za spremembo sem ubral čist eno čudno varianto treningov. Simpl kot pasulj: pon, sreda in petek po 30km. Vikend pa za familijo :)

Lp

uau... v tem tempu so pri meni možni samo kratki intervali :laola . Sploh ne rabiš treninga za hitrost, saj si že hiter :clap:

V tem tempu je Danijel če se ne motim tekel v Logarsku.
  • 1
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA