- 13 Mar 2005, 17:10
Nebo brez oblačka, v Postojni je kazala tempretatura 7 stopinj, tu si upam trditi, da je bila vsaj ene 12 v zavetrju, sploh po teku, ko smo se martinčali. Ogromno tekačev, po moje ravno enkrat več kot lani (ja, podatek argumentiran z mojo uvrstitvijo, lani 3., letos 6.
).
Tudi TFjevcev precej, kakšnih 20? Medaljo sta pritekli vsaj TanjaO, kakopak
, in kristina, tudi kakopak
!
Prvič se mi je zgodilo, da sem zamudila štart.
Je rekel napovedovalec, da je do štarta ob 11 58 še 5 minut, pa še neke cifre je klical, pa sva šla s simonom mal pit v cilj. In malce pogledava ob 11 00, in nikogar več na štartu!
Tako sva kar leteče začela! kljub temu sem s tekom nadvsem zadovoljna. Verjetno se mi je nakopičila energija preteklega tedna sedenja, zdi se mi, da sem prvič dala od sebe, mislim na zadnjih dvesto metrov (in na prvih 200:)) vse. Vmes pa tudi kar OK, glede na moj trening zadnje čase
.
Izjava za the best of med tekom prihaja od Nade, ki je je malce spotaknila ob kamen. Naša nežna nada zna preklinjati kot kakšen star robustnež moškega spola. Mi je ob smehu in presenečenji 1 km minil kot za šalo po slišanem...
Sicer je bila potka suha, le na enem ovinku (tam, kjer je padla TanjaO) je bilo blatno, a precej manj kot lani. Nekoliko so nerodni edino kamni, ki štrlijo ven. Ampak ni sile. Super!!!
Glede organizacije pa takole: takoj glasujm za Socerb na področju daril za tekače. Letos smo dobili dobre pol litra olivnega olja z nalepko Tek na Socerb, lani pa je bila to brisačka, ki je še zdaj v uporabi!!!
No, za 1500 sit smo dobili še fižolovo juho, kruh in čaj ter vodo v neomejenih količinah. Prejemniki medalj pa neke vrečkice od Droge. Lepo so se potrudili!!! Bravo!

Tudi TFjevcev precej, kakšnih 20? Medaljo sta pritekli vsaj TanjaO, kakopak

Prvič se mi je zgodilo, da sem zamudila štart.

Izjava za the best of med tekom prihaja od Nade, ki je je malce spotaknila ob kamen. Naša nežna nada zna preklinjati kot kakšen star robustnež moškega spola. Mi je ob smehu in presenečenji 1 km minil kot za šalo po slišanem...
Sicer je bila potka suha, le na enem ovinku (tam, kjer je padla TanjaO) je bilo blatno, a precej manj kot lani. Nekoliko so nerodni edino kamni, ki štrlijo ven. Ampak ni sile. Super!!!
Glede organizacije pa takole: takoj glasujm za Socerb na področju daril za tekače. Letos smo dobili dobre pol litra olivnega olja z nalepko Tek na Socerb, lani pa je bila to brisačka, ki je še zdaj v uporabi!!!
No, za 1500 sit smo dobili še fižolovo juho, kruh in čaj ter vodo v neomejenih količinah. Prejemniki medalj pa neke vrečkice od Droge. Lepo so se potrudili!!! Bravo!
O-o!