Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Malce pozno sam 1000 % zaradi vremena in vseh dejavnikov ,bomo trening izpeljali in to takole.Nekaj VELENČANOV BOO!!!Tako onih bolj udarnih :driver: kot tudi nas malo manj :laola
Ogrevanje
Velenjski tekači na čelu s Stanetom in Božo Meža pridejo to soboto na obisk v Mozirje na ogrevanje pred istrskim maratonom.

Vabljeni vsi, ki ste že pogrešali traso Malega maratona Mozirja in komaj čakate, da vidite stare znance. Še posebej pa vabimo domačine, da se v čim večjem številu udeležite tekaškega srečanja in tako počastite goste.

To SOBOTO 27.2.2016 ob 9.30 v Mozirju se dobimo na parkirišču Gaja oz. kjer je običajno štart Malega maratona Mozirja.

Pravi trening bo organiziran za tiste, ki gredo v Kopru na 42 km, 21 km, vabljeni pa seveda tudi tisti, ki boste odtekli 11 ali 5 km. V družbi je lažje.

Za prva dva kroga bo Stane Meža določil tempo tekača predvsem v smislu obdržati skupino. Poskrbljeno bo tudi za ostale tekače.

Na cilju vas čakajo že znani napitki HIGH 5, ki jih lahko dobite na topatlet.si

Vreme ne bo idealno "slabo pa tudi ne ". Je pa to eden zadnjih trening terminov za tiste ki gredo na 42 km v Kopru.

Razmigajmo se znova po tekaških poteh ob Savinji!

Mali maraton Mozirja & Stane Meža

Cenik oglaševanja

: mežek
Na prvo roko trening dolžine za , Istrski maraton ponovno v soboto 12.3.2016.ob 9.00.ura malce spremenjena. .Kako poteka že nekateri veste.Kdor je še okleval naj si ogleda na spletu.Samoiniciativno se je ustvarila druga skupina ,tako da, pridite tisti ki še oklevate.
Vreme bo,vsa dodatna navodila pa v sredo.
Vabljeni Stane Meža
Skupni trening v Mozirju po trasi Malega maratona bo!!! Vreme BO!!Piše občasne plohe --prav zaradi takšnih možnosti in konfiguraciji trase sem se odločil ,za to lokacijo.Osebno mislim da vreme ne bo tak problem ,ker bo temp. kar visoka.Zato pridružite se za tiste ki gremo v Koper pa ni vprašanje iti ali ne iti.Topli napitki bodo ter energijski...
Se VIDIMO OB 9.00-
Lp Mežek
10 .APR. Se bliža ,da malo ojačamo noge tek v hrib ,po cesti do Golt 10 km .To je približno tam ,ko se peš pot odcepi na Mozirsko kočo. Zakaj ne dlje, mislim da bo za večino dovolj lahko malo podaljšamo sam zardenj vzpon vsekakor izpustimo.Razen ..po želji Jaz bom šel z avtom tako da lahko torbice z oblačili oddate v moj avto- vmes na 5-6 km bom imel napitek in ....Nazaj se lahko trije peljejo zraven mene ali pa po poti do Žekovca...Tudi tja bom prišel po koga stvar dogovora.
LP MEŽA Stane& Boža
To je tek odprte skupine vsak je dobrodošel.V družbi je lažje.
Kaj naj povem spet smo izpeljali, malce težji tek v klanec 10,7 km 770 višine .Korak do Istrskega maratona.Kjer vse čaka klanec ljubezni .Obračun ,dela vsakega posameznika ,pa bo prihod v ciljni prostor ..in izpolnitev svojih želja ter :D ciljev.Srečno na poti do tja.Da pa se še malce pripravimo, pa se vidimo ne 1 aprila ampak 2. aprila na pogovornem teku v Mozirskem gaju.A velja. :laola
Slike so tu.https://plus.google.com/107492455599924 ... JYhSyNS3y2

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA